300 000 kr extra på Bomben – kan vi återupprepa succén?

Publicerades den 1 februari 2024

För andra gången den här veckan är det extrapengar eller rullpott på Bomben. Senast i tisdags blev en succé med flera träffar i så väl ombudet som bland våra reducerade rader hos Reducering.se – 120 000 kr per system smakade mumma! Nu ska vi jobba in en repris senare ikväll.

Hockeybomben är och förblir ett av de mest spelvärda spelen hos Svenska Spel. Senaste omgången var återbetalningsprocenten fina 97,7% – då behöver man inte vara ett superproffs för att vara en vinnande spelare i längden. Man kommer långt med att spela balanserat och ta med några spelvärda utstickstecken!

Med hjälp av vassa reducering.se ska ett reducerat bygge tas fram – idag går vi offensivt och mot de stora pengarna. Fördelen med ett reduceringsverktyg är att vi kan spela en större ram och istället ställa in smarta villkor som behöver uppfyllas för att ha chansen på pengarna.

 

Vi spelar offensivt och siktar mot de stora pengarna!

Dagensbästaspel

Spelförslag Bomben

Det är som vanligt tre hockeymatcher på Bomben och vi väljer en stor grundram på hela 9216 rader:

  • Frölunda (2,3,4,5,6,7) – Leksand (0,1,2,3)

I match 1 favoriserar vi hemmasidan mot Leksand. Frölunda är dagens största favorit och det finns en viss potential att det kan rinna iväg målmässigt. Vi väljer att måla hela vägen till 7 mål, vilket i skrivande stund streckas till bara 1%. Det skapas en rejäl spänst i bygget!

  • Färjestad (2,3,4,5) – Linköping – (0,1,3,4)

Mellan Färjestad och Linköping ligger mål-linan i skrivande stund på 5,5 mål. Till skillnad från förra matchen nöjer vi oss en 5:an på Färjestad och tar med två utstick på Linköping (0,4) – i övrigt går vi ganska defensivt och tar med de mest troliga målen för att hitta en sund balans. 

  • Rögle (0,1,2,3) – Växjö (0,1,2,3,4,5)

I sista matchen väljer vi den målsnåla vägen. Rögle får bara göra upp till tre mål medan Växjö har ett maxtak på 5. Det kan ibland lite läskigt att måla lågt och riskera att förlora tidigt men det är oftast fint spelvärde på få mål – framförallt på 0:or och 1:or.

Nu ska 9216 rader reducerat ned rejält med Sveriges bästa reduceringsverktyg:

Reducering Bomben

Med hjälp av tre färgreduceringar ska vi få ned kostnaden och förbättra helheten i bygget. Det kommer vara offensiva och exakta drag – man måste våga för att vinna stort på Bomben!

Gul – vi inleder med ett offensivt och okonventionellt drag. Nollorna på hockeybomben är nämligen nästan alltid fina tecken som rensar mer än vad de borde göra. Vi ringar in fem nollar och säger att exakt ett av dessa behöver gå in. 

Röd – vi använder oss av ännu en ”exaktreducering”. 3:an på Färjestad och 1:an på Linköping är tecken som bidrar till balansen – exakt en av dessa måste sitta!

Blå – ett avslutande värdedrag sätter punkten för systembygget. Höga mål på favoriterna ringas in, minst en måste sitta. Det i kombination med en exakt nolla säkerhetsställer att alla våra kombinationer kommer ge bra betalt!

Spelförslag för 936 kr (90% reducerat)

Utdelningsprognosen visar att alla rader är från 10 000 kr och uppåt med en majoritet över 100 000 kr – ett offensivt bygge som är ämnat för de stora pengarna!

Köp en andel till Bomben med Extrapengar