300 000 kr extra på Bomben!

Publicerades den 20 oktober 2022

Vi har varit glödheta på Bomben. Senaste två veckorna har vi hela tre vinster över 100 000 kr. Dessutom innehar vi fortfarande rekordet i Sverige för högsta vinsten på Bomben under 2022 när Big Bang plockade hem hela 795 000 kr. Idag är det 300 000 kr extra i potten på Bomben för ishockey och då hoppas vi fortsätta leverera de bästa andelsspelen för Bomben!

Bomben är ett speciellt poolspel. Svårighetsgraden är hög och de rundor när det inte är extrapengar eller rullpott blir omsättningen ofta för låg för att spela mot svåra scenarion. Men dessa omgångar är det annorlunda och det blir istället det poolspel med bäst spelvärde – speciellt när det är hockeybomben.

Sedan en tid tillbaka går det att reducera på Bomben hos Reducering.se vilket vi tycker är fantastisk, nu får vi möjligheten att kunna spela ännu bättre! Vi kommer presentera ett spelförslag som man kan använda som inspirationskälla eller välja att lämna in själv. Tryck i så fall på “lämna in” hos reducering.se så är spelförslaget ditt!

Spelförslag Bomben

Vi kikar först och främst på oddsen hos Pinnacle för att få oss en bild av hur oddsmarknaden värderar lagens målchanser.  Det som sticker ut på oddsmarknaden jämfört med hur streckfördelningen ser ut är Örebro mot Färjestad. Oddsmarknaden håller hemmalaget som knapp favorit medan svenska folket tycker att det är fördel värmlänningarna. Vi väljer att gå emot motståndarna och siktar högt på Örebro – 4 eller 5 mål till låga streckprocent blir vårt nyckeldrag

Vi målar lågt på alla tre underdogs – Hv 71, Rögle & Färjestad – inget lag får gå över tre mål. 

Förlunda har högst mållina och det är vettiga procent proppen ur för Förlunda. Vi målar upp till sex mål på låga 3%.

Vi har nu en grundram på 2047 rader – det ska jobbas ned hos Reducering.se

Reduceringar

På Bomben sticker utdelningen snabbt iväg vid tecken med låg streckprocent. Därför väljer vi att vikta mycket åt det hållet via två färgreduceringar.

Gul markering – elva värdetecken på fem lag ringas in – vi vill att tre till fyra av dessa får gå in. Minst tre för att sikta på de höga utdelningar, max 4 för att inte göra bygget för svårt.

Röd markering – Tre favorittecken på Hv 71, Skellefteå & Förlunda markeras – max ett av dessa får sitta.

Bygget står färdigt. Ett offensivt sådant som siktar in sig på de höga utdelningarna!

Spelförslag för 1000 kr (reducerat 51%)

300 000 kr extra i potten och vår form är glödhet på andelsspelen på Bomben.

Häng med oss ikväll när vi försöker förlänga segersviten i ombudet!