300.000 kr extra på Hockeybomben med SHL

Publicerades den 30 november 2023

November lider mot sitt slut och vi har smyg-vind i seglet. Ny fin 13-rättare hittade hem i ombudet igår och belönades med 542.000 kronor, gött och grattis till er som va med! Vi ser verkligen fram emot helgens Stryktips och söndagens fina jackpot på Europatipset (5M), system finns nu öppnade.

Nu ska vi dock inte gå händelserna i förväg, November ska i mål och vi får en ypperlig chans att avsluta på ett bra sätt när Hockeybomben är boostad med 300.000 kronor extra. Tre matcher från SHL utgör gåtan, Växjö-Leksand, Luleå-Skellefteå och Rögle-Frölunda närmare bestämt. Intressanta matcher minst sagt!

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu bygger vi!

Växjö 2, 3, 4

Leksand 1, 2

Googlar du Växjö Lakers så kommer ordet solid upp (borde göra), smålänningarna ger sällan bort mer än lillfingret. Det sprudlar inte alltid i offensiven men framför allt så är laget oerhört skickliga på att stänga ner sina motståndare. Idag gästar ett spännande Leksand som gör det bra och definitivt kommer bjuda upp till kamp. Även om Leksand är väldigt fina på att skapa lägen så tror vi helt enkelt att Lakers är lite för skickliga defensivt för att bortalaget ska göra allt för stor skada. Nollan spräcks men vi nöjer oss med 1, 2 på högersidan och plitar ner 2, 3 och 4 på smålänningarna.

Luleå 1, 2, 3, 4

Skellefteå 1, 2, 3

Det är nästan så det går att kopiera tankarna från föregående match men byta ut Växjö mot Luleå och Leksand mot Skellefteå. Aningen överdrivet kanske men vi ser tydliga likheter i lagens underliggande siffror och vill ha en liknande bas att bygga ifrån. Vi adderar 1an på Luleå och 3an på Skellefteå men i övrigt kör vi på i tidigare hjulspår. Vi skruvar en aning på våra tecken som går i linje med hur underliggande siffror och oddsen sitter i denna match. Skellefteå har lite mer att sätta emot och Luleå har en förmåga frysa fast kontra maskinen Växjö.

Rögle 3, 4, 5, 6

Frölunda 1, 3, 4, 5

Här finns potential till målkalas! Fire-power offensivt besitter båda lagen samtidigt som defensiven ofta är ganska lynniga och släpper till ett gäng chanser emot sig. Visserligen viss ”frys-faktor” på Frölunda emellanåt vilket gör att vi petar med 1an där. För att Hockeybomben ska generera fin deg så behöver givetvis något resultat sticka ut och det är här vi tror det finns bäst chans till det.

Reducering 

Vi jobbar in strutar och utdelning i Rögle-Frölunda! Gröna utgångar placeras på 5, 6 Rögle och 4, 5 Frölunda med kravet att minst en måste sitta.

Röda utgångar placeras på de tre tecken i vår ram som är mest betrodda i skrivande stund, Leksand 2, Luleå 2 och Skellefteå 2. Krav att max en får sitta ställs in.

Färdigt spelförslag för 612 kronor (47% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar