300.000 kronor extra på Hockeybomben med SHL

Publicerades den 4 januari 2024

En härlig klassisk hockey-torsdag väntar! Full matta i SHL och Svenska Spel har valt att putta in 300.000 kronor i Hockeybomben, vi tackar och tar emot! Färjestad-Frölunda, Leksand-Rögle och Luleå Modo utgör dagens gåta, visst ska vi knäcka den? Vill du haka på ett system byggt av oss i Miljongänget så finns andelar i olika prisklasser inne i ombudet, varmt välkomna! Vid 15.00 spelar dessutom Sverige semifinal i JVM mot Tjeckien, missa inte att heja fram grabbarna! Det är helt okej att gå hem lite tidigare från jobbet, hälsa chefen från oss.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu kör vi igång med bygget!

Färjestad (1,2,4,5) – Frölunda (0,3,4,5)

Häftigt möte uppe i Karlstad när serieledarna tar emot Frölunda. De sistnämnda imponerar inte alls men visst finns det potential i truppen för att skada ett stundtals smått naivt Färjestad. 4-5 på bortasidan lockar till låga procent samtidigt som vi vill plocka med nollan då Frölunda till och från ser väldigt uddlösa ut när spelet inte sitter. Färjestad är betydligt stabilare i sin målproduktion och har petat in flest kassar med marginal i serien, vi tror dock att spelförslaget klarar sig gott nog med att måla upp till femman på hemmalaget.

Leksand (2,4,5) – Rögle (2,3,4)

Som Leksand imponerar för stunden! Tredje plats i tabellen och hela fem raka trepoängare i bagaget, mäktigt. Idag gästar Rögle som inte alls får det att flyga men som helt klart har firepower att skada vilket lag som helst i serien. Här tror vi på en ganska böljande tillställning där båda lagen kommer trycka in minst ett par baljor var. Spelas ett större system kan det vara intressant att ta ut svängarna både på hemma och bortasidan för att vara med och hugga på de stora pengarna. Här i förslaget nöjer vi oss dock med en mellanväg.

Luleå (1,2,4) – Modo (0,1,2)

Förväntad tight match målmässigt och enligt oddsen har vi den lägsta mål-linan på kupongen (4.5 hos svs). Luleå är som alltid solida defensivt och vi har svårt att se Modo trycka in ett gäng puckar. Även om Luleå är kupongens största favorit så är det väldigt tveksamt om vi kommer få se någon klang och jubel-föreställning från hemmalaget. Vi tar en defensiv approach i denna match och vill bara ta oss vidare i jakten på extrapengarna som finns i potten.

Reducering

Gröna utgångar placeras på vår rams största rensare med kravet minst en, max två. Detta skapar en fin balans mellan svårighetsgrad och potential. Svårare än så här behöver det inte vara att reducera på ett bra sätt. Vi kapar effektivt bort rader som riskerar att bli underbetalda, i båda ändar. Allt för många sannolika tecken gör att utdelningen aldrig tar fart och raden blir näst intill alltid underbetald. Allt för många osannolika tecken i kombination med varandra innebär samma risk. Även om utdelning blir hög så kan den bli underbetald sett till svårighetsgrad, viktigt att ha detta i bakhuvudet när du bygger system.

Färdigt spelförslag för 834 kronor (36% reduceringsgrad)

Lycka till!