347 000 kr rullpott på Fotbollsbomben!

Publicerades den 17 oktober 2022

Bomben är en spelform som vi i Miljongänget uppskattar extra mycket! Det är svårt och det krävs genomtänkt strategi för att lyckas bra, två förutsättningar som vi gillar… Ikväll har Svenska Spel skrapat ihop en rullpott på 347 425 kr som adderas till en trevlig Fotbollsbomb. En viktig detalj att direkt fånga upp är att dagens Bomb har tre fotbollsmatcher, inte fyra som det ibland är. När det är tre fotbollsmatcher krävs en helt annan taktik jämfört med fyra dito.

Vårt Svenska Spel-ombud är laddat med olika sorters av system inför kvällen, allt från ”raka system” med stora ramar som spelas x1 kr ända upp till system som spelas med radinsats x100 kr. In och kika och välj din favorit! Spelstopp ikväll är den lite udda tiden klockan 19:09.

Kupongen

Dagens kupong består av matcher från tre toppligor och ser ut enligt följande:

IFK Göteborg – Malmö FF
Lecce – Fiorentina
Villarreal – Osasuna

En snabb kik på oddsen säger att det är tre förväntat ganska målsnåla tillställningar. Under 2,5 mål är favorit i både Lecces och Villarreals matcher medan över 2,5 mål är knapp favorit i svenska klassikermötet. Hur påverkar detta vår taktik inför systembygget ikväll? En viktig fråga att ställa sig, precis som i alla andra poolspel, är: Hur spelar våra motståndare, det vill säga svenska folket?

Omsättningen har inte tagit någon större fart ännu och streckprocenten där är tveksam att lita på i detta tidiga skede. Men vi kan fundera kring hur pengarna kommer att skjutas in under dagen. Större system som har råd att måla brett kommer per automatik fånga upp resultat som 2-2, 3-2, 2-3, 4-2 osv. Inte sällan ser vi att tecken 2,3,4 blir överspelade vid rundor likt dessa. det kan faktiskt vara så att värdet ligger i att sikta mer på låga resultat idag!

Systembygge via reducering.se

Givetvis perfekt läge att bygga reducerat Bombsystem! Har du inte testat innan så gör det nu, det höjer både underhållningsvärdet och högst troligt spelvärdet på ditt bygge ikväll!

Följande ram på 720 rader utgår vi från:

IFK Göteborg 0,1,2 – Malmö FF 0,1,2,3,4
Lecce 0,1 – Fiorentina 0,1,2
Villarreal 0,1,3,4 – Osasuna 0,1

Vi använder oss sedan av tre villkor för att trimma bygget.

Rött villkor: Vi markerar tre stycken ”2-or” vilka samtliga allt som oftast blir överstreckade av folket och förmodligen även idag. Krav sätts att max en 2:a får sitta.

Grönt villkor: Vi markerar fyra ”0-or” vilka högst troligt alla kommer bli fina tecken ikväll. Vi vill styra systemet mot dessa tecken men ändå inte kräva att alla ska gå in. En bra balanserad väg är då att sätta att exakt två av de fyra nollorna ska landa in!

Totalt antal mål: Vi sätter upp villkoret att det max får bli 8 mål i kvällens matcher.

Bygget är nu nedtrimmat till 181 rader (75 % reduceringsgrad) och vi väljer att spela systemet med radinsats x3 kr.

Spelförslaget för 543 kr hittas här i sin helhet!

Gillar du förslaget kan du enkelt rygga rakt av, klicka på den röda knappen ”lämna in” så slussas du till Svenska Spel. Det går även lätt att göra ändringar i systemet, du kanske vill få med trean på Fiorentina men ta bort fyran på MFF – fritt fram att bygga enligt eget huvud med såklart!

Mot nya vinster!