3,5 millar i jackpot på Europatipset

Publicerades den 5 november 2023

Trots att det länge såg bra ut på Stryktipset blev slutresultatet kallt och guldet förvandlades till sand. Det är extremt små marginaler i poolspel och några enstaka mål kan vara skillnaden mellan en miljonvinst eller en nitlott. Vi gnuggar hur som helst på för idag väntar en ny jackpot på Europatipset!

I sann Europatips-anda är det en kupong med många tydliga favoriter. Liverpool möter en svag nykomling, Real Madrid tar emot Rayo Vallecano på Bernabéu och Elfsborg ska försöka spela hem guldet till Borås hemma mot ett desperat Degerfors. Samtliga tre lag anses ha 75%+ vinstchanser om vi ska tro oddsmarknaden. Men spel är spel och allting kan hända, även de största drakarna faller ibland. 

Vi kommer att bygga ett spelförslag till Europatipset med hjälp av reducering.se. Är man intresserad av en andel i grundramen så kan man köpa det här för 96 kr.

Europatipset med 3,5 miljoner JP

När det är en jackpot ökar spelvärdet och fler radkombos har potential att bli överbetalda. Det gör att vi inte behöver lika offensivt som en normal omgång, 1-3 skrällar kan räcka långt! I skrivande stund finns det flera lockande kandidater att gå mot, däremot väljer vi att hålla två av de ovannämnda storfavoriterna i handen. 

Spikar

  • Liverpool (91%). Galet höga streck på Liverpool men valet blir en balansfråga. Manchester City stängde på 94% igår på Stryktipset, förhoppningvis kommer inte Liverpool upp i de siffrorna utan kan droppa något från dessa nivåer. Luton är en ovanligt svag nykomling och Liverpool ser ut som den största utmanare till Manchester City denna säsong.
  • Real Madrid (84%) – Den andra stora draken tas in. Kvällsmatch vid 21.00 och Real Madrid tar över förstaplatsen från Girona (!) vid seger. 84% gör Real Madrid till den mest attraktiva storfavroiten under förmiddagen.
  • Atl. Bilbao (38%) – Nu kan vi ta ut svängarna och spika en 38%:are. Bilbao ska vara tydliga favoriter borta mot Villarreal men strecken ligger för nära varandra i vårt tycke. Tvåan tas!
  • Malmö FF (50%) – Malmö FF har fortfarande guldet i egna händer men det krävs nog att de vinner de två sista matcherna mot BK Häcken och Elfsborg. Häcken är hemmastarka men har ingenting att spela för och saknar viktiga Rygaard till matchen. Motivtationen blir avgörande!
  • Hammarby (46%) – det är lite förvirrande att det är dubbla BK Häcken på kupongen men detta är alltså Damallsvenskan. Vi tycker ettan lockar och hoppas att laget från Hisingen får rätta dubbel förlust i protokollet!

Garderingar

Fyra halvor ska ut och vi söker först och främst några mindre risktagande värdedrag. Juventus borta mot Atalanta ska nästan vara en helt even match. Svenska Folket har istället värderat 25 % vs 43 %, sådan skillnad ska det absolut inte vara. VI kliver Juve och jobbar 1x!

Mjällby är klara för Allsvenskan 2023 medan Brommapojkarna har allt att spela för. Hemmalaget har konstigt nog varit bättre på bortaplan är hemma på Strandvallen denna säsong och när nu BP kommer på besök tror vi de kommer gå vinstlösa ännu en gång. Motivation är en stor faktor i idrott och BP borde lösa minst ett kryss. X2 spelas.

Nice blir det stora vaskdraget i grundramen. Med 62% förtroende har många valt att lägga sin ägg just här, då tycker vi det är ett bra tillfälle at gå mot strömmen. 62% är inte på något sätt motiverat värde.

Reduceringar

Vi har den stora fördelen att ha ett bra reduceringsverktyg till hjälp när vi bygger system. Det gör att vi kan måla brett på de stora favsen och istället ställa villkor för att få det som vi vill. Idag används två färgreduceringar för att göra ett bra bygge till ett mycket bättre!

Röd – Många förväntar sig att Elfsborg vinner på konstgräset men underskatta inte Degerfors desperation. Hemmalaget saknas dessutom Baidoo till matchen. Även Roma har potential att tappa poäng mot Lecce. Max ett av Elfsborg och Roma får vinna, gärna ingen!

Gul – För att balansera upp bygget ringas Aston Villa och Wolfsburg in, exakt en av dessa får vinna. En smart mellanväg!

Spelförslag för 512 kr (60% reducerat)

Bygget är färdigt och stadigt. Staplarna ser bra och trillar målen vår väg ska vi ha goda chanser till överbetalda scenarion!

Skrällen
  • Degerfors
team-skrallen
Spiken
  • Malmö FF
team-spiken
Draget
  • Brommapojkarna
team-draget
Köp en andel till Europatipset med 3,5 mkr jackpot

Missa inte vår genomgång av de bästa oddsbonusarna i November 2023. Perfekt för dig som gillar betting och vill ge sig själv chansen till en bra start på ett nytt konto!

Bästa bonusarna i November 2023