4 miljoner jackpot Europatipset

Publicerades den 5 februari 2023

Söndagens Europatips bjuder på 4 miljoner jackpot och det är rejält revanschsug vi känner. Back to back jackpots på helgen är ett gyllene läge att ta vara på. Några större favoriter att tacklas med men vi har goda förhoppningar om att 13 rätt ska ge bra betalt. Som vanligt, jackpotmiljonerna ligger i 13-rättspotten så att ha någon/några storfavoriter att luta sig emot är inte helt fel. Många slår lätt knut på sig själva och spelar alldeles för svårt och korrigerar inte svårighetsgraden utefter förutsättningar.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå.
Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Inlägget mynnar till slut ut i ett reducerat spelförslag och ramen kommer bestå av 5 spikar, 4 halvgarderingar och 4 helgarderingar. Vill du så finns möjligheten att köpa in i detta system som andelsspel här: Miljongängets Lilla ET (96kr/andel).

Nu tar vi fram hammaren och börjar bygga!

Spika

Manchester City
Fiorentina
Barcelona
Real Sociedad
Stuttgart

Vi spikar av två väldigt stora favoriter i form av Barcelona och Sociedad. Jackpotten ligger precis som vi sagt  13-rättspoolen, att ta sig dit är prio. När det dessutom finns andra favoriter som streckas hårt som vi kommer gardera så kommer potentialen finnas där oavsett. Att använda någon/några av dessa riktigt stora favoriter som spikval är något vi verkligen rekommenderar.

Som komplement till de två tighta inledande valen så höjer vi svårighetsgraden en aning men fortsatt med defensiv helhet. Manchester City, Fiorentina och Stuttgart blir våra tre sista singelstreck. Favoriter i mellanfacket som erbjuder procent vi är villiga att käka. Kombinationen som helhet nu är defensiv och passar ändamålet perfekt. Vi försöker ta oss mot 13 rätt relativt smärtfritt men har samtidigt garderat flera större favoriter som skapar potential.

Halvgarderingar

Vi plockar bort Nottingham, Valencia, Genk och det oavgjorda resultatet i PAOK-Olympiakos ur vår ram. Fyra fula tecken som inte innehåller något särskilt värde. Vi tar ingen särskilt stor risk här och kan vi på ett defensivt sätt kapa bort rader utan värde så gör vi det mer än gärna. Visst är inget av dessa moves något som får potentialen att slå i taket men passar dagens taktik ypperligt.

Reducering

Till att börja med så kommer vi rödmarkera Bayern och Marseille med kravet att max 1 av dessa får vinna. Ett nödvändigt move, skulle dessa två vinna i kombination med våra spikar så är utdelningen inget att hänga i granen. Det är därför perfekt att använda verktyget och inte betala för ett sådant scenario.

Gröna utgångar placeras på Torino, Girona och Gent med kravet att minst 2 ska sitta. Tre lag som definitivt fanns med i våra spiktankar men som till slut fick kliva åt sidan. Bygget känns nu klart, miljonerna kommer lysa med sin frånvaro men vi anpassar oss som vanligt efter hur rundan ser ut.

Färdigt spelförslag för 480 kronor (63% reducerat)

Vill du själv spela systemet ovan så gör du det enkelt genom att klicka ”Lämna in”.