5 miljoner jackpot på Europatipset!

Publicerades den 9 november 2023

Vilken torsdag som väntar! 5 miljoner jackpot på Europatipset och 250.000 kronor extra på Topptipset. Europa league och UEFA Conference League pryder kupongen och ni som varit med en stund vet att svenska folket inte är några större fans av dessa rundor. Det finns goda förutsättningar till låg omsättning sett till vad som finns i prispotten. Luktar rejält övervärde med andra ord och detta är en runda som inte får missas! Inne i vårt ombud hos Svenska Spel finns andelar i olika prisklasser. Se till att inte missa dagens action, men som alltid, spela efter din egen plånbok och förvänta dig aldrig att vinna pengar på spel.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Ett gäng större favoriter återfinns på kupongen vilket är ganska tacksamt en runda som denna. Vanligtvis uppskattar vi svåra rundor men när det vankas jackpot och i synnerhet är matcher som i stor utsträckning kommer ratas av svenska folket så är det fint att kunna luta sig emot några troliga vinnare.

Spika

West Ham
Atalanta
Glasgow Rangers
Aston Villa
Olimpija Ljubljana

Dessa fem får äran idag. Här har vi fått ihop en trevlig mix av troliga vinnare. Visst kunde vi tightat till oss än mer i spikvalen men då hade vi behövt spänna bågen ganska kraftigt med halvgarderingar och/eller via reduceringsverktyget. Troligtvis kommer våra vägar vara ganska obevandrade hos våra motståndare, det är ju trots allt nyckeln till framgång i poolspel. Fyra av kupongens största favoriter markeras således i ramen vilket gör att vi kommer ha möjlighet att jobba in ett par fina smällar.

Halvgarderingar

Häcken-Molde 1 x
AEK Aten-Marseille 1 x
Slovan Bratislava-Lille 1 2
Ludogorets-Fenerbache 1 2

Inga större värdeskapande vaskningar görs i ramen idag. Extrapengarna finns enbart i 13-rättspotten och målet är att ta oss dit och ta del av dessa pengar. Givetvis med någon form av värdighet, vinner samtliga favoriter är krockkudden i form av jackpot inte mycket värt. Vi garderar därför fyra av kupongens största favoriter och finslipar sedan bygget med hjälp av verktyget.

Reducering

De fyra stora drakarna vi helgarderat behöver vi göra något åt. Att betala fullt pris för samtliga tecken här är inte rätt väg att gå, varken fyra favoritvinster eller fyra superskrällar. Vi markera därför Betis, Lissabon, Gent och Club Brugge med blå färg och ställer in kravet minst två, max tre. Här kapar vi rader i båda ändar som vi inte är intresserade av att betala för.

Röda utgångar placeras på Lille och Fenerbache med kravet max en. Inte särskilt fula tecken, nästan tvärtom men vi behöver höja golvet en aning i bygget.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (70% reduceringsgrad)

Lycka till!