5 miljoner jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 29 juli 2023

Härlig lördag att vänta! Efterlängtad jackpot på Stryktipset (5 miljoner) och förväntad låg omsättning, mumma för oss spelare. Stor mix bland länder/ligor vilket får många att rygga tillbaka och förhoppningsvis avstå spel. En tumregel att ha med sig är att vid boostade potter så som extrapengar, rullpotter och jackpots så vill du att omsättningen ska vara så låg som möjligt. Vid låg omsättning och adderade pengar så höjs återbetalningsprocenten, det är således enklare att slå spelet. Ser du spelare/ombud som hoppas på hög omsättning i kombination med kryddade rundor så bör du helt klart rygga tillbaka och fundera om spelläggaren verkligen kan sin grej.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda). Vill du nypa en andel från oss i Miljongängets till dagens jackpot-runda så finner du andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Nu bygger vi!

Spikar

Norrby
Molde
Köpenhamn
Breidablik
Fluminense

Att hålla ner svårighetsgraden på bygget vid jackpot och förmodad låg omsättning är en bra ursprungsplan. Det gör vi på ett bra sätt här (så gott det går) även om vi inte har någon ”City” till 1.10 gånger degen. Breidablik och Fluminense spelas dessutom senare så viss hedge-möjlighet kan dyka upp vid fint klaff.

Halvgarderingar

Defensivt i alla ära men lite spänst i bygget behövs allt, annars är det meningslöst att lämna in även om det vankas jackpot. Det behövs lösas via halvor och/eller reduceringar. Vi trycker foten lätt på gasen och gör följande drag:

Degerfors-Brommapojkarna (x2)
Eskilsminne-Trollhättan (1x)
Torns-Ljungskile (x2)
Seinajoen-HJK Helsingfors (x2)

Definitivt viktat mot att fälla favoriter utan att för den delen sticka ut hakan allt för mycket. Spelförslaget ses för många som ganska stort men ska vi vara ärliga så är det relativt litet om vi jämför med andra byggen vi ska tävla mot. Någonstans bör vi här se vår plats i näringskedjan och spela smart. Jackpotpengarna finns trots allt i 13-rättspotten, prio är att ta oss dit.

Reduceringar

Röda utgångar placeras på Halmstad, Vasalund, Täby och Tvååker med kravet ”minst en, max två”. Här trycker vi på ett effektivt sätt ihop vårt odds och utdelningsintervall. Balansen mellan svårighetsgrad och potential bakas ihop i en fin smet.

Färdigt spelförslag för 896 kronor (31% reduceringsgrad)

Svårare än så behöver det inte vara att reducera på ett bra sätt och vi kan inte nog rekommendera att använda dig av reducering.se när du lämnar in dina system. Perfekt att starta redan idag!

En annan sak vi inte för glömma att nämna i dagens inlägg är rullpotten på Fotbollsbomben (204.000). På tal om bra värde så kan vi nästan garantera det här, tidigt spelstopp (09.29, skynda!) och potten kommer inte hinna växa sig särskilt stor. Vilket ni nu vet enbart är positivt. Sveriges VM-match mot Italien finns med på kupongen bland annat. Självklart kan du bygga och reducera ditt system hos reducering.

Stort lycka till idag gott folk!