Actionfyllt Europatips!

Publicerades den 7 februari 2024

Kvällens Europatips är kul på många sätt! Att alla tretton matcher startar mellan kl 20:30 – 21:30 är en krydda som lätt underskattas – oj vad det kommer rassla i livescore-apparna ikväll! Förhoppnings är målplingen åt rätt håll och det kan jobbas in 13-rättare framåt 23:30-tiden när sista matchen går i mål…

Kupongen i sig är också rolig, det är matcher från FA-cupen blandat med exempelvis AFCON-semifinal och storlag som Paris SG, Atletico Madrid med flera igång. Rent texturmässigt är det möjligen en eller två storfavoriter för mycket men en lite ”lättare” lapp på en sådan här runda kan passa rätt bra, räcker långt med ett fåtal skrällar när motståndet i poolen är svagt… 🙂

Spelförslag

Som vanligt utgår vi från 1296 rader, vilket innebär 4 hel, 4 halv och 5 spikar. Vi kommer att bygga en rätt spretig ram som innehåller rader som har chans på både miljonutdelning och risk för skräputdelning. Men med vassa verktyget www.reducering.se kommer vi på ett effektivt sätt trolla fram ett slutgiltigt bygge som både är betydligt billigare att lämna in och mer konkret spelas mot ”rätt” utdelningar!

Spikar & garderingar

Två av kupongen storfavoriter får bilda grund för systemet. Feyenoord och Celtic ser ut som dunderstarka vinnare och spikas av. Vi kompletterar sedan med betydligt tuffare val, Aston Villa, Club Brugge och framförallt Dundee FC är tre spänstiga spikar som gör att spik-kvintetten faktiskt totalt sett är rätt tuff. Vi snackar ett odds på runt 30 gånger degen för den femlingen!

Därmed kan vi lugna ner oss en aning och bör inte spela alltför offensivt med våra garderingar, ja halvgarderingar främst. Vi nöjer oss med enbart en offensiv halva, St Johnstone 1X mot Hearts. I övrigt blir det två ”lyxkryss” när storisarna Nottingham och PSG garderas upp med ett kompletterande kryss. Våra fyra helgarderingar används i matcher där det finns en tydlig favorit i matchen.

Reducering

Som sagt, vårt bygge är i detta skede spretigt och vårt mål är att komprimera systemet. Vi kommer att använda två färgreduceringar för detta!

Blå färgreducering: Här markerar vi Nottingham, PSG & Elfenbenskusten. Krav sätts sedan att minst en men max två av dessa ska gå in. Det gör att vi får lite mer tyngd på ettorna i Nottingham & PSG samt vi säkerställer att vi får med oss minst en skräll från dessa tre matcher.

Röd färgreducering: Här markeras tre andra favoriter, Atletico, Strasbourg och Mönchengladbach. Tre i nuläget ganska fula tecken som är rejält överstreckade. Det är ändå rätt troliga vinnare och därmed gillar vi att sätta villkoret att exakt ett av lagen faktiskt vinner. Det kapar många rader och det är främst rader med för mycket favoritsegrar vi kastar i papperskorgen via denna reducering.

Nu har vi nått vårt mål att tighta till systemet i ”båda ändar” och har de rader vi lämnar in siktar på utdelningar som främst rör sig mellan 100 000 – 500 000 kr. Perfekt!

Spelförslaget i sin helhet – 432 rader – ses här! 

Ha en härlig onsdag så jobbar vi 13 rätt ikväll!

 

Skrällen
  • St Johnstone 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Dundee FC
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!