Analys Big 9, 22 okt

Publicerades den 21 oktober 2022

Analys av veckans Big 9-kupong

En härlig kupong att sätta tänderna i! Chelsea vs Manchester United inleder och sedan följs det upp av mer godis från Premier League, Bundesliga, Serie A och La Liga. Rent spelmässigt ser vi tre större favoriter på kupongen, Man City – Milan – Real Madrid är alla streckade över 80 % i skrivande stund. Är det bara att spika av alla tre och tro på andra skrällar eller är det här pengarna ligger, i att fälla en storis? Häng med så resonerar vi oss framåt! 

Bästa spiken på Big 9 1X2

Tre nämnda storfavoriter finns alltså, av de ser Man City faktiskt mest attraktiv även om de streckas på galna 93 % i nuläget. De ska dock ha riktigt hög vinstchans, världens bästa lag hemma mot inte oävna Brighton är trots allt en mycket trolig vinnare. Oddsmarknaden ger City över 80 % segerchans och då är inte 93 % riktigt så illa som det kan se ut. Milan & Real Madrid är däremot snuskigt överstreckade, mer korrekta streckprocent på dessa lag bör vara ner mot 70 %. Men veckans bästa spik tycker vi faktiskt att Chelsea kan utses till!

Stormöte alltså, Chelsea-Man United och de sistnämnda kommer från en liknande match i veckan, då spöade de Tottenham på ett imponerande sätt. Men var verkligen United bra, kanske var det Tottenham som var svaga? Chelsea streckas strax under 50 % och det tycker vi är attraktivt. Laget är hemmastarka och har sett riktigt bra ut under Potter, även om veckomatchen mot Brentford inte var en höjdare. Studsar tillbaka och gör en bra prestation här – det räcker långt!

Bästa över/under på Big 9

Här tar vi snabbt sikte på Valencia-Mallorca! Återigen är det ett underspel som lockar, oftast är det där värdet är på över/under. Svenska folket har en förkärlek till att ”jobba in mål” och tror för mycket på över 2,5 mål. Ett praktexempel här, de tidiga pengar har bara 47 % på under 2,5 mål i detta spanska möte. Mer korrekt är snarare 55 %! Kommer förmodligen stiga en del men kanske stanna vid dryga 50 % vilket får ses som ett fynd! Kan för den som är småfräck kombineras med X2 i matchen som är en kul rensare på kupongen…

Bästa skräll på Big 9

Inter har agerat ojämnt i Serie A – eller vad säger man annars om resultatraden 6-0-4? Blir det fågel eller fisk mot Fiorentina? Vi spekulerar i fisk och framförallt eftersom Inter får ett alldeles för stort favoritskap av svenska folket. Laget ska vara favorit men knappt över 50 %, nu streckas Inter i över 65 %. 1X på Viola ringas snabbt in som en superfin skräll! 

Taktiken Big 9

Ingen jackpot, tuff konkurrens med Stryktipset och nya Fullträff och därmed kan vi inte förvänta oss någon särskilt stor omsättning. Vi tävlar mot massa små system gissningsvis och det kommer inte behövas alltför många skrällar för att utdelningen ska skjuta i höjden. Håll ditt bygge relativt simpelt denna vecka, spika av minst en av de tre storfavoriterna och ”vaska” inte för många troliga tecken (om än överstreckade). Ta den enkla vägen till välbetald nia!

Vill du ha experthjälp? Låt oss bygga systemet! Vi erbjuder följande:

Våra andelar Big 9

Mot 9 välbetalda rätt!

 

Skrällen
  • Fiorentina 1X
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Valencia-Mallorca
team-draget
Köp en andel