Ännu en jackpot på Big 9

Publicerades den 2 september 2022

Analys av veckans Big9-kupong

För andra veckan i rad får vi en jackpot på Big 9, denna gången 3 miljoner kronor. Förra veckan när det var jackpot var det endast 3 miljoner i omsättning – galet fint spelvärde med andra ord. Låt oss hoppas ett liknande scenario nu, även om man så klart vill att produkten Big 9 ska ta fart. 

Vi kommer precis som varje fredag att skriva en analys av omgången på Big 9. Vi resonerar kring kupongen och vilka drag som ser mest attraktiva ut just nu. Vill ni hänga med på en andel så hittas de i Ica Grevies ombud.

Big 9 Kupongen

ATG har hämtat matcherna från de tre största ligorna i världen – Premier League, Serie A och La Liga. Storlag som Manchester City, Real Madrid, Barcelona och AC ;Milan återfinns på kupongen där det sistnämnda får ses som omgångens match. Ett hett Milanoderby mellan de två stora rivalerna Milan och Inter slår högst på en mycket trevligt Big 9-kupong.  Med tungan rätt i mun så ska det nog kunna bli en bra lördag. 

Bästa spiken på Big 9 1X2

Flera stora favoriter och jackpott innebär att vi inte behöver spela alltför svårt. I detta fack återfinns Manchester City, Tottenham,  Real Madrid och delvis Barcelona. Ett lag sticker ut som bättre i våra ögon är Manchester City. Haaland kommer med två raka hattricks i ryggen och det är svårt att se vad som ska kunna stoppa norrmannen och Manchester City i årets upplaga av Premier League. Motståndaren Aston Villa har dessutom varit en besvikelse och frågan är hur länge Gerrard får sitta kvar. Vi tror Manchester City blir några nummer för stora och blir en utmärkt byggsten på lördag. 

Bästa över/under på Big 9

En tendens på Big 9 är att värdet allt som oftast hamnar på underspelet. Gissningsvis gillar motståndet att spela överlinor och då består det värde på motsatt sida. Den här gången tycker vi det bästa draget är under 2.5 i Newcastle vs Crystal Palace. Alexander Isaks debut i Newcastle var en succé trots det sena tappet mot Liverpool men det luktar målsnålt i detta möte. Oddsmarknaden håller med oss, 1,77 på under 2,5 mål och när då streckfördelningen på Big 9 i skrivande stund endast är 40% blir det ett kanondrag! Att få ett nästan 15% understreckat favoritecken är såklart ingen annat än bomb. Matchen slutar 1-1?

Bästa skräll på Big 9

Barcelona har fått upp ångan något, 6 poäng och 8 gjorda mål senaste två matcherna i La Liga. Nu ska de ta en tripp till Sevilla och då tror vi de kan få det tufft. Sevilla har visserligen startat säsongen svagt men de har ett mycket bättre lag än vad tabellen vittnar om. Båda lagen ska spela Champions League kommande vecka men känslan är att inget av lagen kommer att rotera alltför mycket i detta viktiga möte. 7% på Sevilla lockar verkligen – det här blir inte enkelt för Barcelona. 

Taktiken Big 9

Varje omgång på Big 9 är unik och bör därför attackeras på olika vis. Nu med stor jackpot, förväntat fint spelvärde och många stora favoriter så får vi inte spela för svårt – många kombinationer kommer ge bra betalt ändå. Big 9 är ett svårare spel än vad många tror och det räcker oftast med 1-2 skrällar för att många system ska trilla bort. Vi kommer allt som troligast att hålla minst en storfavorit i handen, ta några smarta vägar på över/underspel och jaga skrällar där vi tycker att motståndet viktar för hårt. 

Ibland kör våra scheman ihop sig och denna helg är ett sådant tillfälle. Därför kommer Miljongängets system lämnas in något tidigare än vanligt, runt 14.30. Så vill du säkra en andel i vårt ombud så se till att köpa en andel innan dess.

Våra andelar Big 9

Nu ska jackpoten hem!

 

Skrällen
  • Sevilla
team-skrallen
Spiken
  • Manchester City
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Newcaste - Crystal Palace
team-draget
Köp en andel