April månads första Stryktips

Publicerades den 6 april 2024

Fredagskvällen bjöd på några fina träffar på 8-rättsspelen. På Topptipset tog bland annat Miljongängets 1 spik x10 hem över 14.000 kr per andel. Även ett par andra system satt för fyrsiffrig utdelning. Topptipset och powerplay spelas som vanligt även denna dag, men dagens höjdpunkt är såklart Stryktipset. Här ges vi möjlighet att varje vecka kamma hem 10 miljoner som ensam vinnare på Stryktipset, även utan Jackpot. En uppgift som lockar såklart – underbara lördag! Idag är det april månads första Stryktips – låt oss hoppas det studsar rätt för oss nu och vi kan få med oss lite goa pengar in i sommarmånaderna som väntar framöver.

Vi har som brukligt laddat upp andelsbutiken med system för att du ska ha något som passar dig. Det finns valmöjligheter på samtliga spelformer och i alla prisklasser. Allt från 10 kr/andelen till vårt för dagens största Stryktips – Miljongängets Mega Stryk a 2650kr/andelen.

Som brukligt kommer vi att börja lördagen med att bygga ett tidigt lite mindre spelförslag här på hemsidan. Det går att se våra tankar nu som grunder inför dagen, även om det kan hända en hel del när timmarna närmar sig spelstopp. Spikar kan bli fula och garderade matcher kan visa sig bli fina spikar när streckprocenten tar mer fäste ute i stugorna. Detta tidiga spelförslag står dock fast och spelas som ett mindre andelsspel för 96kr/andelen – Miljongängets Lilla ST (15 andelar).

Spikförslag

Dagens kupong kommer faktiskt bli rätt utmanande. Det finns inga jättefavoriter att luta sig emot. Mest sannolika vinnaren är Arsenal som streckas till nästan 70% borta mot Brighton. Vinstchansen är dock lägre än 60%. Laget med högst vinstchans är alltså 60%-troliga vinnare enligt oddsmarknaden. Att träffa rätt i spikkombinationerna idag kommer vara tufft, men den/de som lyckas kommer med stor sannolikhet få hög utdelning.

Våra tidiga spikförslag blir:

Everton – 62%
Southampton – 58%
Hull – 36%
Huddersfield – 44%
Watford – 52%

En fin mix av spikar där vi har med oss några av de mest troliga vinnarna på kupongen (Everton/Southampton), blandat med någon fin värdespik i Hull och sedan Huddersfield och Watford som får anses vara lite småfula, lätt överstreckade hemmafavoriter. Med dessa valen av spikar har vi gett oss möjlighet att gardera kupongens mest streckade lag – Arsenal. Vi har även utrymme att gardera fler av de andra lagen som streckas mellan 50-60%. Lag som fungerar att använda som spikar, likväl som våra. Det kommer de också att göra, men det är detta som blir nyckeln att fälla. De 5-6 lagen som streckas hårdast på kupongen kommer att varvas runt som spikar av svenska folket. Du behöver, för att inte göra det för svårt, hålla några i handen likt oss – resten behöver fällas. Då finns chansen för de där läskande 10 miljonerna.

Bäst spik för dagen tycker vi nog att Everton är. Tyckte laget såg bra ut mot Newcastle i veckan på bortaplan och i en match där poängen är sjukt viktiga tror vi man är numret större än Burnley.

Halvgarderingar

Vi använder våra fyra halvgarderingar på olika sätt. Två av dem spelas som hårdrocksnävar (1-2), där kryssen inte är superattraktiva. Utöver det utelämnar vi Newcastle, som hårt streckad underdog borta mot Fulham. Även QPR vaskas – laget streckas som ett av de hårdare lagen på kupongen (68%) hemma mot Sheffield W. Vinstchansen är snarare runt 50%. Fint läge att vinna en slantsingling med fru fortuna och fälla en av drakarna på lappen.

Ett färdigt spelförslag är nu byggt på 1296 rader  (Miljongängets Lilla ST)

Reduceringar

Vi ska ta systemet ett steg vidare för er genom att visa hur du kan reducera dina system. På egen hand kan du bygga större systemramar men får ned systemkostnaden till en mer rimlig nivå för att spela själv alternativt ihop med någon/några andra.

Reducering har Sveriges bästa reduceringsverktyg. Enkelt att använda och helt gratis.

Har du aldrig tidigare testat rekommenderar jag att du bara går in och testa lite. Börja med någon enstaka färgreducering för att se vad det gör med ditt system. Det är just dessa färgreduceringar vi tänker använda när vi reducera denna systemram på 1296 rader.

Efter att vi fyllt i vår grundram på kupongen så har du vid kupongen möjlighet att klicka på 4 olika färger (gul, blå, röd, grön). Du markerar sedan olika tecken på kupongen för resp färg som du vill ha med i din reducering. Vilka krav du sätter upp avgör du sedan nere vid färgsymbolerna.

Vårt exempel med detta system ser ut så här:

Röd reducering: Här markerar vi tre helgarderade favoriter och sätter upp kravet att minst 1, men max 2 får segra.

Grön reducering: I övriga fem garderade matcher markerar vi det tecknet vi tycker är mest attraktivt i förhållande utfall/streckprocent. Kravet blir att minst 2 av dessa 5 behöver sitta.

Två förhållandevis enkla reduceringar som får ned systemkostnaden med nästan 50%. Nu är systemet på 666 rader och är redo att lämnas in.

Reducerat spelförslag 666 rader

 

 

 

Skrällen
  • Sheffield W x2
team-skrallen
Spiken
  • Everton
team-spiken
Draget
  • Fulham
team-draget
Andelsspel Stryktipset