Årets första extrapengar

Publicerades den 3 januari 2023

Vilken match de gjorde igår småkronorna. I alla fall sista två perioderna. En riktig laginsats där spelare klev fram från alla sina positioner i laget. Ska bli mycket intressant att följa laget i semifinalen mot Tjeckien. Ett Tjeckien som imponerade rejält i sin kvartsfinal även om inte Schweiz var det vassaste motståndet. Sverige står faktiskt som knapp favorit på oddset just nu. Något vi kan tycka är lite märkligt efter vad vi sett under turneringen.

Bäst odds på semifinalen finner du här:

Sverige-vinst –  2.27 hos Pinnacle

Oavgjort full tid – 4.40 hos Betsson

Tjeckien-vinst – 2.63 hos Pinnacle

Idag tisdag har vi en Powerplaykupong som Svenska Spel boostat med 250.000 kr extra, vilket naturligtvis ger ett extra värde att ha en rad i handen vid klockan 19. Kupongen består av 7 SHL-matcher och en avslutande spelarduell. En lagom svår kupong där den tydligaste favoriten, Skellefteå, ser ut att bli kupongens klart tyngst streckade lag.

Vi bygger här ett spelförslag via reducering.se där vi utgår från två spikar och därefter likt igår helgarderar resten av matcherna i ramen.

Spikförslagen denna dag blir hemmalagen Brynäs och Malmö. De bägge ska ha vettiga chanser i sina respektive matcher. Brynäs liiite för hårt streckat men en omgång som denna där vi kan gardera betydligt mer överstreckade lag sväljer vi detta.

Vi får med dessa två spikar möjlighet att gardera kupongens tre hårdaste streckade tecken. Fälls iaf två av dessa har vi vettig chans på fin utdelning.

I våra två reduceringskrav använder vi just dessa matcher i ett krav. Vi adderar Leksand i detta krav och har således 4 favoriter markerade med gul färg. Kravet bli att minst 1 men max 2 av dessa ska vinna. Vi säkerställer då en inte allt för favoritbetonad rad.

Ett blått reduceringskrav placeras också ut där kravet blir minst 1 max 2. Bägge tecknen är fina enligt oss och kan användas som spikar på ett mindre bygge.

Systemet är byggt och färdigt att lämnas in via reducering.se reduceringsverktyg.

Spelförslag på 280 rader

Våra andelsspel till kvällen finner ni som brukligt inne hos Svenska Spels Tillsammansdel