Årets högsta vinst – ensamma på ET

Publicerades den 2 januari 2023

Vilken start det blev på år 2023!!! Inte för att 2022 på något sätt varit dåligt, men en bättre spelstart än att bli ensamma i 13-rättspoolen den 1 januari går väl inte att lösa va?! Att det är årets högsta vinst än så länge kan vi nog med säkerhet påstå..!

Europatipskupongen var lurig och trots att det var några riktigt stora favoriter som stod pall (Millwall/Monaco) och även några i mellanfacket (Nantes, Toulouse, Luton) så slutade det med att endast vårt system (R- 8 hel 1 halv) stod pall hela vägen. På detta R-system lyckades vi sätta systemramen (se bild nedan) och även ha flyt med reduceringarna. När sista matchen var kvar, Lens – PSG var matchen helgarderad på systemet men för 13 rätt och vår enda radkombination som levde på R-systemet var en hemmaseger. Lens-vinst över PSG skulle alltså sätta oss som ensamma vinnare med 13 rätt och nästan 3,5 miljoner.

 

Andelarna till det vinnande systemet kostade endast 54kr och vinsten blev över 115.000 kr/andel. Stort Grattis säger vi till alla som hade förmånen att stå högst upp på pallen som ensamma vinnare på Europatipset, vilket är få förunnat att lyckas med.

Nästa Europatipsomgång är redan på onsdag och vi kan väl inte säga annat än att man blir lite taggad på att ta sig an kupongen med denna vinsten i ryggen! Alla våra system och andelar i olika prisklasser finns i vårt ombud inne hos Svenska Spel – Välkomna in!

Som grädde på moset firade vi stora framgångar på nattens ishockey. På spelformen Powerplay tog vi över 25% av vinstpotten där flera system spelade in femsiffriga belopp. Ny Powerplayrunda idag med JVM-ishockey – spelstopp redan klockan 16:29. Även här finns andelar i SvS-ombudet. Imorgon tisdag är det dessutom extrapengar på Powerplay – 250.000 kr. Systemen för denna runda öppnas efter dagens omgång är inlämnad.

Vi avslutar detta inlägg med att ge er ett offensivt spelförslag till kvällens Topptips. En trevlig kupong som rent sportsligt bjuder på ett par riktiga godbitar. Arsenal – Newcastle i ett toppmöte och nästan seriefinal i Premier League. Vem hade tippat på det inför seriestarten?

Spelförslaget byggs med reduceringsverktyget från reducering.se – landets vassaste utan tvekan.

Spikarna på spelförslaget, Arsenal och Brighton, kompletteras med två olika reduceringskrav i de i övrigt helgarderade matcherna.

Gult krav: Fyra favoriter i mellanfacket markeras. Kravet blir att minst 1, men max 2 av dessa får segra. Ett bra sätt att förskjuta dina inlämnade rader till vettiga utdelningsintervall.

Blått krav: Två tydliga favoriter i form av Liverpool och Manchester United markeras. Kravet blir att exakt 1 av lagen ska vinna.

Med detta krav tar vi bort komb9nationerna att bägge vinner i komb med våra två spikar. Vilket är ett bra drag för att få upp utdelningen. Kravet är inte heller osannolikt, tvärtom. Sannolikheten att bägge lagen vinner är faktiskt ganska exakt 50% (ca 2 på oddset). Således ett fräckt, men ytterst effektivt sätt att spela fina värdekombinationer.

Systemförslaget är nu från en ram på 729 rader nere på 224 rader – nedreducerat med 69%.

Spelförslaget ses i sin helhet här och är färdigt att lämna in via verktyget.  (Tryck lämna in på den röda ikonen längst ner höger)