Årets största pott på Stryket

Publicerades den 7 oktober 2023

Vi står inför en hejdundrande lördagseftermiddag och för vissa även kväll. Potten på dagens Stryktips är 20 miljoner, vilket är årets högsta Jackpot på spelformen. Vid dessa tillfällen är vi såklart extra laddade och det ska nog inte underskattas att vi har erfarenheten av att stå högst på tronen vid dessa tillfällen. Att vinna stort på Stryktipset har vi gjort förr.

Vid två tillfällen tidigare, när stora Jackpottar har legat framför fötterna, har vi varit en av få spelare som lyckats bena ut 13 rätt till hög utdelning. 9,5 miljonersvinst totalt vid en 25-miljoners Jackpot och en 4,7 miljonersvinst tot vid 16-miljonersjackpot. Planen och förhoppningen är ju att kunna lägga ytterligare en fet vinst på CV:t idag vid denna 20-miljonerspotten.

Våra system hittar du som vanligt inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Här på denna sida ska vi bygga ett spelförslag som du kan använda för inspiration till ett eget bygge, alternativt köpa in dig i som andelsspel. Systemramen som vi komponerar ihop är på 3888 rader och går att haka på för 98 kr i systemet Miljongängets Lilla ST Jackpot.

Ett alternativ för dig som bygger system en dag som denna är att reducera din ram, dvs helt enkelt välja ut vilka radkombinationer på din grundram som du ska lämna in. Landets vassaste reduceringsverktyg – Reducering – är då att rekommendera i detta arbete. Vi ska med vår systemram ge dig några exempel på hur du kan göra för att få ett mer riktat system för en billigare peng. Detta mynnar ut i ett reducerat spelförslag längst ner som är färdigt att lämna in – eller finjusteras efter eget tycke.

Spikförslag

En stor pott att spela om och vi vill såklart ge oss chansen att ta hem en stor del av potten. Även om vi skulle behöva dela med ett antal personer kommer kakan bli mycket fin ändå. På dagens meny finns dessutom fler potentiella spikar men samtidigt lika många fällor att trampa i. Här gäller et att hamna rätt på det – då kan du bli ljuvligt belönad.

Dagens spikförslag här är hämtade från olika ”kategorier”

Man United – 63% – här tror och hoppas vi att svenska folket är trötta på United efter senaste tidens kräftgång. Streckprocenten kanske håller sig nere mot låga 60% och då är det faktiskt en inte helt dum spik. Visst, många kommer hata spiken men i själva verket kan det vara ett kanondrag. Segerchansen är trots allt god.

Fulham – 73% – En av tre 70%+ på kupongen. På ett system i denna storleken bör någon av dessa, ellr kanske till och med två, spikas. Vi väljer en och det får bli den vi tror ha bäst potential att landa in fint streckmässigt men även trendmässigt (dvs att folk ratar Fulham som spik).

Millwall – 44% – En ful spik sett till streckprocent – men detta är en av de vi tror kan rasa lite i streckprocenten när vi närmar oss spelstopp. Millwall kommer från en stark prestation och det ska inte underskattas att gå in till hemmafansen med vind i ryggen.

Plymouth – 37% – Erkänt hemmastarka Plymouth åkte på pumpen på just hemmaplan i veckan mot vårt spikförslag Millwall. Nu får man snabb chans till revansch inför fansen och den tror vi att man tar. Att man dessutom ser streckmässigt intressanta ut tackar vi inte nej till. Kul spik!

Garderingar/reduceringar

Vi får med våra garderingar råd att gardera flera av de mer tungt streckade lagen på lappen. Det ger oss utrymme att på det reducerade spelförslaget bolla lite med raderna som ska lämnas in. Vill vi betala för skrällar rakt igenom eller vill vi hålla nere variansen och kräva vinst för någon av favoriterna. Allt detta löser vi med reduceringsverktyget från reducering.

Gult reduceringskrav: Ett mindre reduceringskrav som filtrera bort kombinationen X/X i Chelsea och Ipswich match. Vi vill inte släppa komben med bägge favoriterna men samtidigt kunna ge kupongen potential. Då vi tror att många kan tänka sig att ”lyxkryssa” så betalar vi hellre mer för skrällen hela vägen och i detta fall till och med för bägge skrällarna. Kort och gott tror vi inte att kryss i bägge rensar tillräckligt mycket mot vad det borde göra.

Blått reduceringskrav: Tre hemmafavoriter som streckas i det övre spannet. Vi ställer kravet att exakt 1 ska segra. Med i kombin har vi kvällsmatchen Crystal Palace – Nottingham. Vi behöver alltså jobba bort minst 1 av Cardiff och Coventry för att kravet ska leva. Ett fint sätt att skapa sig hedgemöjlighet då vi förhoppningsvis lever och vet förutsättningarna inför kvällsmatchen.

Totalt är vårt system nedreducerat 60% – från 3888 rader till 1536 rader.

Färdigt reducerat spelförslag

 

 

Skrällen
  • Lyckas fälla minst 1 av Chelsea/Ipswich utan dubbelkryss
team-skrallen
Spiken
  • Man United
team-spiken
Draget
  • Plymouth
team-draget