Big 9-analys

Publicerades den 10 september 2022

Analys av veckans Big 9-kupong

Ingen fotboll från England men ATG har skakat fram en riktigt trevlig Big 9-lapp från övriga Europa ändå!

Vi kommer precis som vanligt skriva en analys av omgången på Big 9. Vi resonerar kring kupongen och vilka drag som ser mest attraktiva ut just nu. Vill ni hänga med på en andel så hittas de i Dagens Bästa Spels/Ica Grevies ombudFörra veckan small det återigen till och över 122 000 kr in på Miljongängets största system. Tredje vinsten på över 100 000 de senaste månaderna! 

Big 9 Kupongen

Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Allsvenskan och Danska Superligaen – det är dagens meny det! Flera storlag som Milan, Inter och Barcelona ska visa musklerna. Action från klockan 16:15 till sen kväll, härligt att njuta av fin fotboll och spänning på kupongen. 

Bästa spiken på Big 9 1X2

De tidiga pengarna har tagit kraftig ställning för i stort sett alla favoriter. Överstreckningar av enorma proportioner på flera håll. Läge att ta en funderare hur resten av insatserna kommer att fördelas och var den bästa spiken kan finnas! Milan är vanligen en favorit bland svenska folket, men idag möter de klassiska Sampdoria på bortaplan och då kommer nog gärna garderingspenseln fram gissar vi. Läge att spika ett Milan som är klasser bättre och en normal dag vinner bekvämt här. Förhoppningsvis stannar streckprocenten runt ca 70 % och det går att svälja!

Bästa över/under på Big 9

”En tendens på Big 9 är att värdet allt som oftast hamnar på underspelet. Gissningsvis gillar motståndet att spela överlinor och då består det värde på motsatt sida. Den här gången tycker vi det bästa draget är under 2.5 i Newcastle vs Crystal Palace”. Så skrev vi i lördags och den 0-0-an satt snyggt och var en stark byggsten i systemet som spelade in 122 000 kr. Ingen lika given ”under” att finna denna vecka men vi tror att underspelet i Atletico-Celta Vigo är en kandidat. Atletico ofta snåla och på deras hemmaplan kommer deras taktpinne få styra. Svenska folket har gjort övern till knapp favorit vilket är fel, både enligt oss och oddsmarknaden. Jobba undern!

Bästa skräll på Big 9

Bochum ser ut som en riktig karamell borta mot Schalke 04. Lite utav ett ångestmöte i botten och känslan är att Bochum kan bjuda upp till kamp och små marginaler avgör. Att då få fräcka 14 % på tvåan är mumma! X2 funkar givetvis med för den som använder hängslen och livrem på bygget. 

Taktiken Big 9

Varje omgång på Big 9 är unik och bör därför attackeras på olika vis. Denna runda är det ingen jackpot, förväntat ganska låg omsättning. En bra väg är att försöka bestämma sig för en ordentlig skräll att jobba in, att i den matchen helt utelämna favoriten. Det kan räcka för att driva upp utdelningen rejält och skaka av sig de flesta motståndarna. Segla lagom svårt i mål på resterande matcher är ett dagens vinnande koncept tror vi. 

Kul om fler får upp ögonen för detta mysiga spel (och oerhört vinstgivande hittills). Dagens system finns nedan. Ha en härlig lördag!

Våra andelar Big 9

 

Skrällen
  • Bochum
team-skrallen
Spiken
  • Milan
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Atletico Madrid-Celta Vigo
team-draget
Köp en andel