Big 9 – bästa dragen från England!

Publicerades den 12 april 2024

Inte särskilt nära nian förra helgen även om flera av de fina dragen satt bra. Närmast var vi på Miljongängets Stabila som nådde sju rätt och dubbla insatsen tillbaka. 295 000 kr på full pott och återigen ser vi att det finns fina vinster att jaga i Big 9-poolen! Vi laddar om och gör jobbet denna helg igen, gneta på med kloka system vecka efter vecka är melodin som gör att vi hoppas få sjunga segersång snart!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League två italienska och två spanska, en ordinarie Big 9-uppsättning som vi gillar. Betydligt mer favoritbetonat denna vecka men det kan vi faktiskt gilla, Big 9 är ett svårt spel med många radkomber och det är skönt att kunna hålla nere variansen via nån genväg då och då (läs Man City hemma mot Luton). Anmärkningsvärt är hur de tidiga pengarna streckar favoriterna i Italien och Spanien galet högt medan det tvärtom är beskedlig streckning i England. Det ska vi givetvis nyttja!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Vi fick fint spelvärde på Fulham förra helgen, de dominerade även matchen mot Newcastle men lyckades inte få utdelning på sitt spelövertag denna gång. Vi låter oss inte bli nedslagna för det utan tar en minst lika fräck spik denna vecka. Bournemouth hemma mot Man United. Oddsen ger Bourne favoritskapet men svenska folket som streckar Big 9 verkar tycka att dysfunktionella Man United ska vara favorit. Omöjligt att hålla med och vi tar gärna ställning här till magiskt spelvärde. Man United hittar nästan alltid ett sätt att ge bort matcherna och låt oss tro att så sker denna lördag med!

Bästa över/under på Big 9

Brentford gjorde jobbet som vår bästa skräll förra veckan (3-3 borta mot Aston Villa). Nu använder vi laget som grund när veckans bästa över/under ska ringas in. Överspelet mot Sheffield U är ett mycket troligt resultat. Brentford har power framåt med Toney i spetsen. Bakåt ser det lite mer darrigt ut och ett Sheffield U med lite ny fart under vingarna gör nog minst en balja här. 4-1? Över 2,5 mål korrelerar fint med att spika ettan och det gör vi här på spelförslaget!

Bästa skräll på Big 9

Det finns flera ytterst streckvärda underdogs på lappen. Både Real Madrid och Barcelona ser ut som tänkbara offer i Spanien. Men vi utser Torino 1X som bästa skrällen denna vecka. Torino är ett stabilt mittenlag i Serie A och har fina siffror på hemmaplan där de endast förlorat två av femton matcher denna säsong. Dock ska det sägas att Juve har ett kraftigt övertag inbördes i detta derbymöte. Men vi är inte supersugna på att hänga upp våra drag på gammal skåpmat utan litar mer på oddsmarknaden som säger att Torino tar poäng här till ca 60 % sannolikhet. 1X streckas på under 40 % och då förstår ni vilket fint drag det är – till relativt begränsad risk (vi överlever 6 av 10 gånger vi gör detta drag). Kämpa Torino!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Torino 1X
team-skrallen
Spiken
  • Bournemouth
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Brentford-Sheffield U
team-draget
Köp en andel!