Big 9 – bra vinst förra helgen och vi siktar högre nu!

Publicerades den 26 april 2024

Att utesluta kryssen och gå hårt på ”hårdrocksnävarna” var ett vinnande koncept i lördags. Spelförslaget (Miljongängets Hundring) nådde nästan hela vägen fram till 9 rätt. Stannade på 8 rätt efter att Empoli-Napoli tyvärr blev målsnål (1-0). Men fint med över 1000 kr tillbaka per satsad hundring där! Framgångarna är många i vår nya ATG-butik och det är en fantastiskt kompetent team vi har på travsidan – missa inte att spela jackpoten på V75 med dessa gubbar idag!

Denna vecka siktar vi givetvis på att nå hela vägen, kanske med samma strategi som senast på flera matcher men vi ser även att en del kryss faktiskt kan vara lämpliga att ta med denna gång. Låt oss kika på de bästa dragen och bygga veckans spelförslag!

Veckans Big 9-kupong

Hela sex Premier League-matcher förgyller denna kupong. Dessutom tre riktigt heta matcher från Italien, Tyskland respektive Spanien. Newcastle & Manchester United är semistora favoriter men där bakom där det tufft värre. En rolig lapp totalt sett och det mesta talar för en hög belöning till de som fixar alla rätt.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Visst, Newcastle hemma mot Sheffield U känns som en bombetta och är faktiskt rätt smart att spika för att hålla ner variansen/svårighetsgraden på systemet totalt sett. Men vi vill tuffa till oss en aning och komma med ett fräckare spikförslag här. Lite likt Brentford som vann snyggt under denna rubrik förra veckan. Kom till saken då! Jaja, spiken är Fulham hemma mot Crystal Palace! Kanske en del höjer på ögonbrynen när vi går emot CP som imponerat stort på slutet med tre raka segrar mot kapabelt motstånd. Deras vassa offensiva spelare har varit åter och bidragit stort till framgångarna. Men vi gillar Fulham och tror att denna etta blir attraktiv streckmässigt (runt 40% kanske?!) och det är nog dags för en reaktion för Crystal Palace… Jobba Fulham!

Bästa över/under på Big 9

Inget snack förra veckan där överspelet i She U-Burnley var klart tidigt. Denna vecka reser vi till Tyskland. Mästerlaget Leverkusen tar emot överraskningslaget Stuttgart i ett kul möte. Kusen vägrar förlora men har räddats av ett par sena kvitteringar senaste veckan. Framför hemmapubliken tror vi de vill bjuda upp till dans och att Stuttgart gärna är med och showar! Överspelet står runt 1,50 på oddsmarknaden (bra spel va?!) och vi tycker allt talar för mål. Övern spikas!

Bästa skräll på Big 9

Längst ned på lappen finner vi spanska toppmötet mellan Atletico-Atletic! Madrid vs Bilbao och vi ser fina chanser för gästerna att sno åt sig minst en pinne. Faktum är att Bilbao har fin plusstatistik inbördes där lagen redan hunnit med tre möten denna säsong. Samtliga tre har vunnits av Bilbao och det är ett lag med hög kapacitet. Detta är en oerhört viktig match i race kring topp fyra. Visst kan man spekulera kring att Atletico Madrid faktiskt kan vara nöjda med ett kryss? Vi tar den tuffa vägen och spelar X2 här då svenska folkets 59 % på ettan är på tok för högt. Den riktigt djärve kan försöka sig på att spika X + under vilket ser attraktivt ut!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Atletic Bilbao X2
team-skrallen
Spiken
  • Fulham
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Leverkusen-Stuttgart
team-draget
Köp en andel!