Big 9 eller Mello på lördagskvällen?

Publicerades den 8 mars 2024

Riktigt iskall runda i lördags på alla sätt, dels för favoritbetonat och dels kom vi snett på dragen. Så kan det vara ibland och som ni säkert vet, det enda vi själva kan påverka är hur bra system vi bygger vecka efter vecka! Därför laddar vi givetvis om och försöker skapa smarta byggen som kan slåss om potten denna helg. Big 9 är oerhört kul och spännande att följa, ända från avspark klockan 16:00 till det går i mål framåt 23-tiden på lördagskvällen. Låt oss jobba in 9 rätt och få plocka fram skumpan då! För de som inte gillar Mello-spektaklet är det ju perfekt att kunna skylla på ”vinstläge på Big 9 – måste kolla matchen.” 🙂

Veckans Big 9-kupong

Denna vecka är det bara fyra matcher från Premier League men kupongen är ändå av toppklass då två italienska och tre spanska matcher kompletterar.  Lite enklare textur på kupongen denna vecka då vi bland annat ser Arsenal och Bournemouth som stora favoriter Även om de båda skulle vinna finns det öppningar för bra pengar och vi gillar helt klart den här lappen!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

För att hålla svårighetsgraden rimlig och balanserad på vårt systembygge krävs det i stort sett att vi spikar antingen Arsenal eller Bournemouth. Vi väljer faktiskt sistnämnda Cherries i detta fall, Arsenal streckas på sjuka 95% och möter ett Brentford som dels älskar Londonderbyn och dels har kapacitet att störa nästan alla lag. Står stjärnorna rätt gör de match av detta mot Arsenal. Bournemouth är inget topplag men de möter samtidigt ett av 2000-talets sämsta Premier League-lag. Sheffield U är i fritt fall och allt talar för att de kammar noll här och försämrar sin hemska målskillnad på -50 ännu mer!

Bästa över/under på Big 9

Stort spelvärde ser ut att erbjudas på under 2,5 mål i Cadiz-Atletico Madrid. Lite oklart varför svenska folket streckar på ”övern” så pass kraftigt som det görs i nuläget. Oddsmarknaden säger att under 2,5 mål bör sitta till ca 55 % chans medan vi får ett ”pris” på läckra 41 % i skrivande stund. Det teoretiska spelvärdet ser superfint ut och även magkänslan säger att det kommer bli tight och målsnålt här. Cadiz kommer inte att bjuda på en millimeter och Atletico kommer nog med inställningen att ”grinda till sig” en knapp seger här.

Bästa skräll på Big 9

Granada 1X blir veckans skrälldrag. Även om de är nästjumbo och allt ser mörkt ut nu så får de perfekt läge att ta emot Real Sociedad här. Tufft för bortalaget som haft det motigt på slutet och uttåget mot PSG i Champions League svider såklart extra mycket. Tvåan streckas över 60 % och för att balansera upp troliga segrar för Arsenal och Bournemouth behöver vi bygga potential på några håll och här är det utmärkt läge att jobba lågprocentare!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Granada 1X
team-skrallen
Spiken
  • Bournemouth
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Cadiz-Atletico Madrid
team-draget
Köp en andel!