Big 9 – klassisk kupong med bara toppmatcher!

Publicerades den 12 maj 2023

Småhugg på bra pengar förra veckan, närmst var vi på Miljongängets Stabila som landade in på 8 rätt och enbart miss på över 2,5 mål i Cremonese-Spezia (2-0). Surt sa räven även om ”Nian” bara betalade runt 10 000 kr. Men vi nosar ständigt på bra träffar och fortsätter såklart att gneta på mot nya vinster!

Nu är ”Big Win” uppe i över 2 miljoner kronor. Det är alltså en speciell vinst som faller ut om det blir en ensam vinnare, påminner alltså om Stryktipsets 10 miljoner-garanti till en ensam vinnare. Skillnaden här är dock att vi har betydligt färre motståndare i poolen och det behöver inte krävas alltför galna resultat för att faktiskt kunna bli ensam vinnare.

Denna lördag är det jackpot på Stryktipset och Big 9 hamnar lite extra mycket i skuggan, det kanske är DÅ vi smäller dit en storvinst när motståndet är svagt! Många vill haka på systemen (samtliga med tre stjärnor) så vänta inte för länge med att hugga din andel!

Veckans Big 9-kupong

Klassisk kupong denna vecka med enbart matcher från de tre storligorna. Premier League med fem matcher och utöver det ser vi två italienska, samt två spanska matcher. Det finns några tydliga favoriter på kupongen, Man United, Chelsea, Inter och Real Madrid kommer samtliga få mycket förtroende. Men hur kommer de två sistnämnda klara av sina respektive ”mellanmatcher” inför nästa veckas Champions League-returer? Extra skrällvarning där… Totalt sett en riktigt trevlig kupong där det att med ganska små medel går att hitta olika smarta vägar mot välbetalda träffar!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Ajax svek som spik förra veckan, det draget blev faktiskt ganska kallt på matchdagen och det utkristalliserade sig finare spikar på kupongen. Men vi fortsätter att leta tänkbara spikar i detta tidiga skede och fastnar denna gång för en ganska vass sådan…Aston Villa-Tottenham möts i en het kamp kring de sista Europa-platserna. Aston Villa har sett fina ut länge men fått lite grus i maskineriet på slutet via två raka 0-1-förluster. Hemma på Villa Park är de dock svårflirtade. Tottenham som kommer på besök stoppade blodflödet via en inte alltför övertygande seger mot Crystal Palace senast. Säkerligen skönt att hålla nollan efter massvis av insläppta mål annars på slutet. Här kommer det darriga försvaret att sättas på prov igen och vi gillar ettan som troligtvis stannar på en streckprocent under 50 %  – en spik som ger oss försprång!

Bästa över/under på Big 9

Vi brukar banka in underspel i Italien med framgång under denna rubrik (förra veckan Roma-Inter 0-2). Underspel tar vi igen men denna gång ett offensivt och kanske oväntat drag! Real Madrid-Getafe är vanligtvis ingen match som doftar underspel. Men denna helg är förutsättningarna annorlunda. Real lär rotera en del och Getafe försöker nog parkera bussen. Oddsmarknaden värderar chansen till under 2,5 mål till 50 % i nuläget. Streckprocenten ligger runt 35 %. Jättevärde alltså att ta sikte på det vassa draget under 2,5 mål i Real Madrid-Getafe här!

Bästa skräll på Big 9

Spezia-Milan granskas här och vi ser ett hemmalag i desperat behov för att klara nytt kontrakt. Laget har haft en del oflyt under säsongen och faktiskt visat upp ett hyfsat spel periodvis, underliggande siffror visar att de förtjänat lite mer… Milan åkte på en tuff torsk i CL-derbyt mot Inter, men ger knappast upp än. Denna match är också viktig då det är jämnt i ligatoppen och racet om CL-platserna till nästa säsong. Men det kan bli svårt att ladda om och en del rotationer kan komma att krävas i laget. Svenska folket brukar överstrecka Milan och så blir säkerligen fallet denna gång med. Bra läge att skaka av sig många motståndare och jobba in 1X här!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Spezia 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Real Madrid-Getafe
team-draget
Köp en andel