Big 9 med 1 miljon jackpot!

Publicerades den 22 september 2023

Precis som på Stryktipset blev det favoritparad på Big 9 förra helgen. Därför får vi en riktigt trevlig jackpot att jobba mot nu! 1 miljon som gör det extra spännande och givetvis ska vi göra allt i vår makt för att sno åt oss stor del av den potten! Omgången till ära har vi även öppnat upp maffiga Miljongängets Mega Jackpot som är ett starkt system på många rader för sex riktiga highrollers!

Vi kastar oss över veckans övningar direkt!

Veckans Big 9-kupong

En klassisk Big 9-lapp med fem matcher från Premier League, två italienska kamper samt två spanska matcher. Där har vi kupongen att jobba med, härligt underlag!

Vi noterar att det är två stycken megafavoriter i storlagen Man City och Barcelona som båda spelar på hemmaplan mot beskedligt motstånd. Övriga sju matcher är jämna och svårtippade överlag vilket innebär att kupongen som helhet ser helt okej ut, det ska gå att hitta vägar till bra pengar här.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Att spika minst en av Man City/Barcelona är i stort sett ett måste, annars bygger man in sig i ett hörn med alldeles för svåra radkombinationer som inte ens potten kryddad med jackpot kan betala för. Men vi bortser från de två när vi presenterar veckans bästa spik i vårt tycke – Crystal Palace! De tar emot Fulham i ett anonymt London-derby. Palace har sett fina ut i säsongsinledningen, förlusten med 1-3 borta mot Aston Villa senast ljuger rätt mycket, CP ledde med några minuter kvar, släpper in kvittering i 87:e och tappar sen matchen djup in på övertiden via en tveksam straff. Fulham är svåra att sätta fingret på, varvar bra saker med riktigt svaga. Kommer nog ha svårt att få håll på Crystal P som vinner med 1-0 eller 2-0? Bra spik till nuvarande streckprocent kring 50 %!

Bästa över/under på Big 9

Luton-Wolves osar inte mål direkt. Luton sliter och kämpar men har inte lyckats få med sig en enda pinne hittills. Är det nu den första poängen bärgas? Ja, inte omöjligt alls. Wolves gör en hel del fina saker men ofta mot bättre lag där de får ligga på kontring. Här blir det en helt annan matchbild där de kommer möta ett kompakt Luton som knappast kommer bjuda på mycket ytor. Står 0-0 länge? Om/när ett mål görs kommer det laget försvara ledningen ”in i döden” istället för att gå för ett mål till?! Summerat, ett starkt underspel och faktiskt även värde på strecken i skrivande stund (50 %).

Bästa skräll på Big 9

Det gäller att skapa potential på några håll för att inte hamna i ett läge där man betalar för massa skräprader som ger minimal återbäring om de träffar. Att göra en offensiv halvgardering på 1×2 är nästan alltid rätt väg! Denna vecka väljer vi att sätta vårt hopp till Monza! X2 borta mot Lazio ringas in. Rent teoretiskt ett fint drag. Lazio står i runt 1,85 på oddsmarknaden vilket innebär att de vinner ca 55 % av gångerna, de streckas dock en bit över 70 % vilket givetvis är helt orimligt. Tror också att strecken kan stiga ytterligare och då blir draget ännu vassare. JOOOOOBBA Monza!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Monza X2
team-skrallen
Spiken
  • Crystal Palace
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Luton-Wolves
team-draget
Köp en andel