Big 9 med 1 mille jackpot!

Publicerades den 4 november 2022

Veckans Big 9-kupong

Det är jackpot på Big 9 för andra lördagen i rad, riktigt trevligt! Fem matcher från Premier League, två spanska från La Liga samt två matcher från italienska Serie A står på agendan för oss som tänkt fixa 9 rätt! Manchester City, Milan och Barcelona bildar en urstark favorittrio på kupongen, går det att fälla någon av dessa megafavoriter? Leeds skrällde mot Liverpool i lördags till 2 % och genast sköt utdelningen i höjden…

Bästa spiken på Big 9 1X2

Omsättningen är i skrivande stund låg och streckprocenten kommer att röra sig kraftigt när mer pengar landar in i potten, men vi har en bra känsla kring hur rörelserna kommer se ut och kan ge några vassa drag ändå!

Celta Vigo har det jobbigt i La Liga i år. Men på hemmaplan mot Osasuna, som visserligen gjort det bra denna säsong, ska det finnas bra möjligheter att bärga en trepoängare. Här kommer nog svenska folket helgardera i stor utsträckning och då gillar vi spikettan till runt 40 %!

Bästa över/under på Big 9

Fulham-Everton var ett klockrent underspel som vi rekommenderade förra veckan (0-0). Nytt underspel i skottlinjen denna helg! Wolves-Brighton bör ticka 0-0 länge. Krampaktigt hemmalag mot ett bortalag som ofta har problem med att få in bollen även om 4-1 mot Chelsea senast var en islossning modell större. Underspelet är fint ända upp mot 54-55 % enligt oss!

Bästa skräll på Big 9

Förra veckan rekommenderade vi skrällen Valencia hemma mot Barcelona, den idén var mycket bra men en viss Lewandowski  förstörde på övertid när han avgjorde. Ska vår skräll orka hela vägen denna gång? Atalanta får förtroendet hemma mot Napoli, ja 1X blir vårt val. Atalanta är en mycket mer tight version i år jämfört med tidigare och bör kunna stänga även denna match, även om motståndet är tuffast möjliga i seriefinalen. 1X kan med fördel kombineras med fräckt underspel för den som vill gå riktigt ”kort” i denna match! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Atalanta 1X
team-skrallen
Spiken
  • Celta Vigo
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Wolves-Brighton
team-draget
Köp en andel