Big 9 med dubbla kuponger!

Publicerades den 24 maj 2024

Nja, sista rundan av Premier League blev inget att skriva hem om,  alla favoriter vann och vi hamnade inte rätt på det. Nu blickar vi framåt och sista helgen i maj innebär Elitloppshelg! Vad tusan har det med Big 9 att göra? Jo, det är årets största spelhelg för ATG (V75 både lördag & söndag osv) och då bjuder de även upp på dans på Big 9 – kuponger både lördag och söndag! Vi kommer att skapa spelförslag och snacka upp lördagslappen men även erbjuda andelssystem till söndagens Big 9.

Vi hoppas på en superhelg i vår fräscha ATG-butik – där finns otrolig travkompetens så stark rekommendation att köpa dina Elitloppsandelar här!

Veckans Big 9-kupong

Cupfinaler är grejen på veckans lapp! City-United i FA-cupfinalen på Wembley står såklart högt men även finaler som Lyon-PSG i Frankrike och damernas CL-final (Barca-Lyon) är attraktiva fighter. Dessutom två matcher från kära Allsvenskan. Det är en riktigt kul lapp underhållningsmässigt! Spelmässigt är den relativt favoritbetonad, ett gäng lag under 1,50 i odds. Men det är bra att kupongen inte är alltför svår nu när det inte är jackpot. Det kan räcka med några smällar för att nå hög utdelning ändå!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Det finns flera tänkbara spikar denna runda och för att inte måla in sig i ett hörn och bygga ett komplicerat system kan det vara klokt att bara spika av Leverkusen och gå vidare. 1,15-1,20 på oddsmarknaden och streckprocenten hamnar nog runt 90 %. det är acceptabelt och framförallt är det inte tillräckligt värde på Kaiserslauten eller krysset för att motivera skrälljakt. Enorm klasskillnad, neutral plan och revanschsuget Leverkusen som garanterat vill sätta punkt för säsongen med en cuptitel!

Bästa över/under på Big 9

Juventus-Monza doftar inte direkt målfest. Men när inget av lagen har något att spela för och bara längtar efter semester så kan vi nog få se en mer öppen föreställning än normalt. Juves 3-3 senast mot Bologna visar att ett målfyrverkeri inte är omöjligt för ”den gamla damen”. Svenska folket verkar titta för mycket på statistik och håller nere strecken på ”övern” – runt 60 % är ett jättefint drag!

Bästa skräll på Big 9

Djurgården ångar på i Allsvenskan, flera imponerande prestationer på slutet. Men nu är det en riktigt tuff bortamatch på g! Mjällby ståtar med 3-2-0 hemma hittills denna säsong och Blekingelaget har både sett stabila och spetsiga ut – kommer vara ett lag för övre halvan eller kanske till och med topp 4 i år! Jämn och målsnål match tror vi på och streckar med glädje 1X + under till riktigt attraktiva streck!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Crystal P-Aston Villa
team-draget
Köp en andel!