Big 9 med EM-kval!

Publicerades den 8 september 2023

Nja, det är lite småmotigt på Big 9-fronten nu. Men som tur är, spel har varken minne eller känslor. Begrepp som ”form” är mest illusion och det är snarare slumpen som styr när vinsterna trillar in. Vårt uppdrag är att bygga BRA system gång efter gång, då kommer belöningen att komma! Även om dragen inte var särskilt bra i förra veckans inlägg (1 av 3 rätt) så nosade vi ändå på en större vinst på ”Miljongängets Stabila” – det blev 8 rätt och drygt 6000 kr tillbaka. Enda felet var 1X på Chelsea som förlorade med 0-1. Bud på kvittering fanns och då hade det blivit en riktigt prydlig nia till rejäla pengar. Små marginaler!

Nu vankas det landskamper på Big 9, därmed också ett lite senare spelstopp. Klockan 18:00 på lördagen är det avspark för Big 9 (och för Estland-Sverige). Nu kikar vi på de bästa dragen för veckans Big 9!

Veckans Big 9-kupong

Nio EM-kvalmatcher består kupongen av, fem matcher på lördagen och fyra på söndagen. Givetvis är Estland-Sverige en given höjdpunkt men matcher som Ukraina-England och Finland-Danmark kittlar med!

Sverige, England, Italien & Nederländerna är fyra rätt stora favoriter på lappen. Men inget av lagen är 1,20-oddsare och givna vinnare. Det är snarare mycket troligt att vi ser minst en skräll i denna kvartett, kanske till och med två? Ja, då sticker utdelningen iväg norrut snabbt!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

England brukar gå fram som en maskin i kvalsammanhang och än så länge är det inget undantag i EM-kvalet, fyra raka segrar och målskillnaden 15-1. Matchen mot Ukraina spelas i Polen och det blir därmed ingen hundraprocentig hemmaplansfördel för Ukraina. Vi har svårt att se Ukraina orka stå emot över 90 minuter här. De är absolut ingen slagpåse men är inte heller lika bra som för några år sedan. Kan bli en rejält svettig afton om engelsmännen är på humör! Viss risk för att streckprocenten blir för hög på England, tendensen ser ut så med de tidiga pengarna. Men samtidigt kan det locka en del sena spelare att gardera här och då sitter vi på en mer ovanlig spik än vad våra främsta motståndare i poolen gör!

Bästa över/under på Big 9

Albanien-Polen ringas snabbt in som en match av målsnål karaktär. Underspelet ska mycket riktigt vara klar favorit, oddsmarknaden prisar in under 2,5 mål runt 1,60 vilket innebär runt 60 % chans att gå in. På Big 9 streckas det 50/50 och vi inser omgående att det är jättefint värde på under 2,5 mål! Att hitta understreckade 1,60-oddsare på en poolspelskupong är ovanligt och det erbjudandet tar vi utan att tveka! Dock kan ju strecken krypa upp en del men någon överstreckning blir det knappast tal om. Bra drag!

Bästa skräll på Big 9

Vi stannar kvar vid samma match som ovan, Albanien-Polen. Hemmalaget var på resande fot på torsdagen och tog en stark pinne via 1-1 borta mot Tjeckien. Har vid flertalet tillfällen visat att de är kapabla att stå upp mot bra lag. Nu är det dags att även ta poäng av Polen. Laget torskade bortamötet i mars med 1-0 i en relativt jämn och chansfattig match. Man mötte även Polen i förra kvalet, två förluster då men hemma var ytterst nära poäng (0-1 och sent avgörande). Nu tror vi det är dags för Albanien att lösa minst en pinne! Streckprocenten som visar över 65 % på Polentvåan i nuläget är ett skämt, ska knappast stå över 50 %. Superläge att ta betalt här via 1X och kombinera med fint korrelerande underspelet enligt ovan!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Albanien 1X
team-skrallen
Spiken
  • England
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Albanien-Polen
team-draget
Köp en andel