Big 9 med inbjudande jackpot!

Publicerades den 8 december 2023

Favoritbetonade resultat förra helgen, ingen utdelning på 7 rätt och det innebär då att vi får en saftig jackpot denna lördag, 1 miljon närmare bestämt! I konkurrens med Stryktipset som också har jackpot är det bra chans att omsättningen stannar relativt låg på Big 9, vilket vi gillar när det finns adderade pengar i potten. Givet att jaga 9 rätt igen!

Veckans Big 9-kupong

Fyra matcher från Premier League, två vardera från Serie A och La Liga samt tyska fighten mellan Dortmund-Leipzig, trevligt värre! Matcher av olika karaktär rent jämnhetsmässigt, allt från Inter som megafavve mot Udinese till halvstora favoriter som Man United, Wolves och Real Madrid. Att ta lagom, balanserad, risk är en nyckel för att bygga smarta Big 9-system. Häng med så bjuder vi tre fina drag och sedan bygger vi vassa andelssystem som kan ryggas snabbt via länkarna nedan.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Atalanta hemma mot Milan, där har ni veckans fräcka men väldigt lockande spik! Motståndarna Milan brottas både med skadestrul och en enormt viktig CL-match till veckan. Atalanta har gjort många bra prestationer denna säsong, främst i Europaspelet. Har bra kapacitet och ska vara favorit när status är som det är inför denna drabbning. Ettan streckas under 30 % och är ett superfynd, med denna vassa spik har vi råd att gardera andra sämre favoriter på lappen!

Bästa över/under på Big 9

Tuff spik enligt ovan, då balanserar vi upp med en fegare variant på över/under. Tyska mötet mellan Dortmund-Leipzig har gått över 2,5 mål lagens sex senaste ligamöten och oddsmarknaden säger att det är runt 70 % chans att det blir en sjunde raka övermatch. Visserligen har svenska folket streckat ännu högre i nuläget men vi tror att streckprocenten kan komma ner en aning och att draget inte så blir så överstreckat. Vi hoppas på det scenariot och spikar tryggt av över 2,5 mål här – klar redan i paus?

Bästa skräll på Big 9

Aston Villa, oj vad bra det går! 7 raka hemmasegrar i PL i höst och inte ens Man City kunde bryta trenden i onsdags. Nu kommer nästa storlag på besök, Arsenal. Gunners imponerande verkligen inte mot Luton senast, mer tur än skicklighet att tre poäng kunde bärgas i matchens sista sekunder. Kommer behöva höja sig många nivåer för att åka hem med tre poäng nu. Vi tror att Aston Villa rider vidare på framgångsvågen och vill inte betala för den överstreckade tvåan!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Aston Villa 1X
team-skrallen
Spiken
  • Atalanta
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Dortmund-Leipzig
team-draget
Köp en andel