Big 9 med jackpot denna helg!

Publicerades den 30 juni 2023

Först av allt! Missa inte att Big 9 kickar igång redan kl 15:00 på lördagen denna vecka! Att notera snabbt är även att vi har en jackpot att se fram mot. 400 000 kr låter kanske inte jättemycket men är en trevlig krydda denna omgång.

Förra veckan blev det svåra resultat och faktiskt ingen i landet som fixade 9 rätt (därav jackpot nu). Men vi gjorde ett riktigt gott försök via spelförslaget (Miljongängets Hundring). 7 rätt till bra pengar och små marginaler från jättesuccé! Dragen i förra veckans inlägg resulterade i 2/3 rätt. Snygg och tuff spik på Oskarshamn, fräck skräll i Karlstad och sen ett mål ifrån på underspelet i Norge. Mot nya hugg och nya vinster!

Med jackpot på Big 9 öppnas även maffiga Miljongängets Stora Jackpot upp, bara två andelar kvar där – först till kvar!

Veckans Big 9-kupong

Start redan kl 15:00 på lördagen alltså, anledningen är att ATG vill få med Brommapojkarna-AIK och Degerfors-Värnamo på lappen. Klokt drag tycker vi! Det är ytterligare fyra allsvenska matcher samt avslutningsvis tre norska dito längst ned på kupongen. En intressant mix där vi ser två riktigt stora favoriter i Malmö FF (hemma mot Sirius) och Djurgården (hemma mot Varberg). Går det att fälla någon av dessa eller ska skrällarna letas på andra håll och/eller på över/under-spelen?

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Veckans spik hittas i vårt västra grannland Norge, match nummer 8! Lilleström tar emot Tromsö och vi verkar få läckert spelvärde på ettan. Svenska folket bländas av bortalagets resultatrad och garderar lite för friskt. Fyra raka segrar med uddamålet för Tromsö har tagit dem ända upp till andraplatsen i tabellen. Men rent kapacitetsmässigt och sett till kunnande ska Lilleström vara klassen bättre. Oddsmarknaden ger faktiskt Lilleström upp mot 60 % segerchans här och då spikar vi gärna när svenska folket stannar en bit under!

Bästa över/under på Big 9

Även här tar vi sikte på en norsk match, nr 9. Bodö/Glimt mot Molde och två offensivt starka lag. Det har hackat lite i Bodö-maskinen men veckans övertidsvändning i cupen tar de säkert med sig som en moralstärkande boost. Över 2,5 mål kommer att streckas högt här, men i jämförelse med andra högt streckade drag på 1×2 och över/under bör denna hålla sig inom rimliga gränser sett till spelvärde. Allt talar för en målrik historia och vi blir inte förvånade om det blir fem mål eller mer i denna match!

Bästa skräll på Big 9

För att skaka av oss både Joe Publik och Skara-Janne behöver vi tuffa till oss på några håll. Ett bra val kan vara i matchen Aalesund-Rosenborg. Det gamla storlaget Rosenborg har en tuff säsong (igen) och kommer inte kunna blanda sig i toppstriden. Än värre är läget för hemmalaget, en bedrövlig säsongsinledning och bara fyra poäng på efter elva matcher. Men här ska de absolut inte ses som chanslösa, snarare säger vi och vårt ”facit” oddsmarknaden att chansen till minst en hemmapoäng är över 50 %. Svenska folket stirrar sig blinda på tabellen och spikar tvåan i alltför hög frekvens. Perfekt läge att köra 1X och jobba utdelning!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Aalesund 1X
team-skrallen
Spiken
  • Lilleström
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Bodö/Glimt-Molde
team-draget
Köp en andel