Big 9 med klassfotboll!

Publicerades den 31 mars 2023

Har ni hört den förut? Mm..kanske det! Men störande nära en jättevinst ännu en gång i lördags på Big 9. Miljongängets Stabila (250 kr/andel) missade bara i matchen Israel-Kosovo. Över 2,5 mål behövdes, det stod 1-1 efter 55 minuter och saknades verkligen inte chanser för ett avgörande mål. Hade troligen blivit över 100 000 kr på 9 rätt, nu runt 3000 kr tröstpeng. Men vi är där och hugger hela tiden och våra tre ”stjärnor” på systemen visar att vi är topp 10 % bästa Big 9 hos ATG.

Samtliga drag i förra veckans inlägg satt klockrent (Schweiz spik, Kroatien-Wales under 2,5 mål och skrällen Finland borta mot Nordirland). Frågan är bara när den riktiga smällen med en fet betald nia kommer? Kanske redan denna helg!

Veckans Big 9-kupong

Det är skönt att ha storligorna åter på kupongen. Vi bjuds på sex matcher från Premier League och en italiensk, en tysk och en spansk! Storlag som Chelsea, Arsenal, Bayern, Inter och Barcelona finns med på lappen. Arsenal och Barcelona är de två största favoriterna på en överlag småklurig runda. Det finns olika tänkbara vägar att gå för att bygga välbalanserade och slagkraftiga system, kul!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Bayern München har alltså sparkat Nagelsmann och tagit in Tuchel, mitt under brinnande säsong. Dårskap eller genidrag? Det återstår att se! På Big 9 ser Bayern att bli trevligt streckad, inte alls så överstreckad som de andra storisarna Arsenal och Barcelona. Även om Dortmund är en kapabel motståndare så skall givetvis Bayern vara tydlig favorit. Stannar strecken under 75 % så spikar vi gärna!

Bästa över/under på Big 9

Crystal Palace är en av många viktiga matcher i den heta bottenstriden i Premier League. Verkligen ett getingbo med nio lag inblandade, tre åker ur och sex klarar sig. Nog ska dessa båda lösa nytt kontrakt men framförallt Crystal Palace behöver steppa upp ordentligt! Hemmalaget har varken vunnit eller gjort över 1 mål i någon match i år! Leicester är involverade i en del målglada tillställningar men här kommer inte CP bjuda upp. Risk/chans att det tickar 0-0 länge och att under 2,5 mål står sig bra. Nuvarande 54 % är ett fynd och vi spelar gärna ända upp till 60 %!

Bästa skräll på Big 9

Att hitta minst en skräll på veckans lapp är ett måste för att få upp potentialen på systemet. Efter en del funderande anser vi att Aston Villa är veckans bästa rensare! De möter ett Chelsea som visserligen är på uppgång men som verkligen inte är stabila ännu. Fokus för Chelseas del lär vara Champions League och motståndarna Aston Villa är vettiga. Har faktiskt lika många poäng som Chelsea och när streckprocenten dragit iväg över 70 % är det fint läge att vaska den överstreckade ettan! Tufft men spännande skrälldrag!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Aston Villa X2
team-skrallen
Spiken
  • Bayern München
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Crystal P-Leicester
team-draget
Köp en andel