Big 9 med läcker kupong!

Publicerades den 20 januari 2023

Imorgon är det veckans högtidsdag för oss poolspelare! Lördag innebär givetvis Stryktipset men också ny runda av Big 9. Ett kul komplement till just Stryktipset! ATG har som vi tidigare nämnt försökt få fart på produkten via löfte om 2 miljoner kr garanterat till den som blir ensam vinnare (likt Stryktipset 10 mille för ensam vinnare på 13 rätt). Med relativt få vassa motståndare i poolen behöver det inte skrälla jättemycket för att jakten på de två miljonerna verkligen ska vara i spel!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, två spanska från La Liga samt två matcher från italienska Serie A står på agendan för oss som tänkt fixa 9 rätt! Vi ser två lite större favoriter på kupongen i Napoli (borta mot Salernitana) och Atletico Madrid (hemma mot Valladolid). Inge av dessa är på något sätt givna, det är faktiskt en slantsingling (50 % chans) att minst ett av lagen faktiskt tappar poäng, om vi ska tro oddsmarknadens. Haka på så resonerar vi oss fram till en bra väg mot 9 rätt!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

De större favoriterna på lappen lär bli överstreckade men vi kommer ändå behöva svälja minst någon av dessa för att inte bygga alltför svåra system, vilket prispotten inte är stor nog att belöna, och vi har nog ändå chansen att gå för ensam vinnare även om en av dessa favoriter faktiskt vinner.
West Ham och Everton gör upp i ett riktigt ångestmöte i botten. Hemmalaget ska inte behöva vara indraget i bottenstriden, mer kapacitet finns. Everton däremot, de lever nog riktigt farligt denna säsong. Behöver garanterat stärka upp truppen för att ha en chans att klara nytt kontrakt… West Ham kommer troligen bli en del överstreckat men vi gillar lagets segerchans och det kommer vara värre överstreckningar på andra favoriter tror vi.

Bästa över/under på Big 9

Underspiken i Nottingham-Leicester satt fint förra veckan och vi tar återigen sikte på en spik med färre än 2,5 mål!

Spanska mötet Espanyol-Betis tror vi kan bli en stel historia. Oddsmarknaden ger oss stöd genom att ha odds runt 1,70 på under 2,5 mål. I skrivande stund streckas under 2,5 mål på under 50 % och då är det ett mycket vass drag – den tar vi!

Bästa skräll på Big 9

Överst på kupongen finner vi Crystal Palace-Newcastle. Med Alexander Isak tillbaka har Skatorna fortsatt att stapla segrar på höjden. Men vi anar viss svacka på ingång och tror att Crystal Palace kan störa ordentligt här. I veckan snuvade de Manchester United på en pinne och varför inte en repris i denna match? Bortalaget ser ut att bli kraftigt överstreckat och då tar vi snabbt sikte på skrällen, 1X till låg procent gillas! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Crystal Palace 1X
team-skrallen
Spiken
  • West Ham
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Espanyol-Betis
team-draget
Köp en andel