Big 9 med landskamper!

Publicerades den 24 mars 2023

Ingen lycka i lördags på Big 9. Vårt största system ”Miljongängets Kanon” hade spännande slagläge efter Premier League-matcherna men landade in på sju rätt till slut och pengarna tillbaks ungefär. Dragen som presenterades i detta inlägg var ömsom vin och ömsom vatten. Men som vanligt inom denna bransch, det handlar om att ta nya tag och gneta på mot nästa framgång!

Veckans Big 9-kupong

Uppehåll från storligorna och vi serveras EM-kvalmatcher för hela slanten! Notera att Big 9 drar igång kl 18:00 denna lördag. Det är ofta klasskillnad när två landslag möts i EM-kvalen och i flertalet av kupongens matcher ser vi kraftiga favoriter. Här gäller det att hitta en balansgång mellan starka favoriter och vassa skrällar, att tänka på att vinstpotten är begränsad är en viktig faktor när smarta byggen ska skapas!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Schweiz är den oddsmässigt största favoriten på kupongen och kommer troligen även bli hårdast streckad. Ändå anser vi att det är veckans bästa spik! Varför? Jo, att betala för X eller seger för Belarus höjer svårighetsgraden enormt och det finns andra skrällar som har betydligt trevligare förhållanden mellan ”risk och reward”. Spika ostarna!

Bästa över/under på Big 9

Kroatien är en maktfaktor på hemmaplan i kvalsammanhang, eller vad sägs om 27-8-0 i EM-kval? Kommer knappast förlora mot Wales heller. Men samtidigt ser vi ingen utklassningsseger. Mycket talar för målsnålt och vi hoppas att streckprocenten fortsätter hålla sig låg. Under 50 % är ett fynd och vi gillar underspelet hela vägen upp till 60 %!

Bästa skräll på Big 9

Finland utses som bästa skrällen denna vecka. I en på förhand jämn match borta mot Nordirland ska Finland ha goda chanser att sno med sig minst en pinne hem. När hemmalaget streckas alldeles för hårt passar vi på att jobba in X2!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Finland X2
team-skrallen
Spiken
  • Schweiz
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Kroatien-Wales
team-draget
Köp en andel