Big 9 med många drakar!

Publicerades den 11 november 2023

Big 9 fortsätter att smyga lite under radarn för de flesta. Men vi gillar spelformen och det är en extra krydda att följa under lördagen. Ja, faktiskt hela lördagen! Stryktipset brukar ta slut vid 20-tiden medan Big 9 alltid innehåller sena kvällsmatcher som håller spänningen vid liv kvällen ut!

Veckans Big 9-kupong

Fyra matcher från Premier League, två italienska fighter och sedan tre spanska kamper. Det blir action från klockan 16:00 till sena kvällen!

Flera riktigt stora favoriter i Arsenal, Man United, Juventus, samt Real-lagen Sociedad och Madrid. Här gäller det att ha tungan rätt i mun när det ska spikas respektive jagas skrällar!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Som sagt, fem stora favoriter på kupongen och ett par av dessa MÅSTE spikas för att inte bygga för svåra kombinationer. Vi väljer att utse Juventus som veckans bästa spik. Laget ståtar med fyra raka segrar i ligan, mot bra motstånd. Här går svårighetsgraden ner och det bör bli en femte raka viktoria!

Bästa över/under på Big 9

Real Madrid har haft lite hack i maskineriet, exempelvis bara 0-0 mot Rayo i söndags. Men ny hemmamatch ikväll och visst ska Valencias läggas på rygg bekvämt? 3-1 ish och över 2,5 mål utan problem? Överspelet streckas hyfsat rimligt och blir ett bra val!

Bästa skräll på Big 9

Sociedad utsågs till veckans bästa skräll förra veckan, då tappade de in 0-1 på övertid mot Barca…. Denna gång vänder vi på steken och försöker fälla Sociedad! Almeria borta är inte den svåraste matchen men att laget ska streckas över 80 % är ett brutalt skämt! Snarare 55 % vore korrekt. Givet att nyttja läget och köra 1X!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Almeria 1X
team-skrallen
Spiken
  • Juventus
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Real Madrid-Valencia
team-draget
Köp en andel