Big 9 med rolig lapp!

Publicerades den 14 april 2023

Denna vecka körde ATG även en Big 9-runda mitt i veckan. Vi hade vittring på nio rätt på Miljongängets Hundring, men stannade på 8 rätt. Ca 6000 kr för systemet och nästan 10 ggr insatsen tillbaka i vart fall. Spelpengar till på lördag!

Ganska nyligen introducerade ATG möjligheten att spela ”enskilda utfall” på kupongen. Det innebär en möjlighet att själv aktivt styra över kombinationer som ”etta + över” eller ”X + under” osv. Av olika skäl kan det finnas en anledning att inte betala för alla sex utfall i en helgarderad match till exempel. Ofta är exempelvis kombinationen ”X + över” för hårt streckad, det är ett osannolikt utfall som bara sitter vid 2-2, 3-3 osv. På vårt spelförslag kommer vi dock inte använda oss av ”enskilda” utfall utan håller oss till den vanliga mallen.

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på sex matcher från Premier League en från Serie A och avslutningsvis två spanska uppgörelser.  Manchester City, Tottenham, Napoli och Real Madrid blir fyra stora favoriter och givetvis nyckeln till vart utdelningen kommer ta vägen. Men även om alla tre vinner på 1×2-spelet kan exempelvis under 2,5 mål skapa skrällar och rensa bra i kuponghögen ändå! Chelsea-Brighton, Wolves-Brentford och Southampton-Crystal Palace är tre riktigt kluriga matcher där nog många kommer gardera friskt… Låt oss kika på dragen för denna vecka!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Vi tar sikte på en tuff spik denna vecka. Atletic Bilbao-Real Socieded möts på lördagseftermiddagen. De är två lag som gör en kanonsäsonger. Real Sociedad några placeringar före i tabellen men båda lagen har underliggande siffror som säger topp 4! Svenska folket kan komma ha svårt att skilja på lagen här. Men oddsmarknaden vill ge Bilbao runt 45 % segerchans och stannar streckprocenten däromkring eller ännu hellre lite lägre – ja då är det en kanonspik för att skaffa sig övertag på motståndarna i Big 9-poolen!

Bästa över/under på Big 9

Southampton-Crystal Palace är ett ångestmöte i den gastkramande bottenstriden i Premier League. Nya tränare i båda lagen och vem kunde tro att Mr Roy Hodgson skulle hoppa in och göra succé? 2-1 och 5-1 under hans flagg och ett oerhört bra offensivt spel. Är det då överspelet vi tar sikte på här? Nix…här ser vi värde i underspelet och hoppas att svenska folket går bort sig. Under 2,5 mål bör vara klar favorit här, men troligen får vi en streckprocent kring 50 % – mumma!

Bästa skräll på Big 9

Vi spänner bågen rejält och bestämmer oss för att jaga skräll i Spanien. Cadiz hemma mot Real Madrid. Marängerna gjorde det fint i första mötet med Chelsea, returmöte väntar på tisdag. Där är såklart allt fokus då laget redan har försakat chansen att vinna La Liga (13 poäng efter Barca). Cadiz har full motivation då nytt kontrakt är långt ifrån säkrat, även om det ser lovande ut. 1X till supervärde spelas! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Cadiz 1x
team-skrallen
Spiken
  • Atletic Bilbao
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Southampton-Crystal Palace
team-draget
Köp en andel