Big 9 med seriefinaler!

Publicerades den 9 februari 2024

Riktig skitrunda i lördags på Big 9. De fula favoriterna vann och de fräcka dragen gjorde inte jobbet. Till slut stannade 9 rätt på fjuttiga 9000 kr och ytterligare irriterande att det faktiskt blev 16 kr på 7 rätt och därmed ingen jackpot till denna helg. Men bara att lägga bakom sig, fortsätta att göra jobbet med välanalyserade och genomtänkta system. Vår tid kommer! Kanske redan denna lördag…?

Det är glädjande att vi ständigt blir fler och fler inne vår nya ATG-butik! En storvinst på Big 9 redan bärgad och flera halvfina träffar på travet. Frågan är bara när – inte om – den första sjusiffriga smällen kommer? 🙂

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på fem matcher från Premier League, en från Serie A, en från Bundesliga samt avslutande två kamper från spanska La Liga. Inte vilka matcher som helst heller, faktiskt två mäktiga seriefinaler – Bayer Leverkusen-Bayern München och Real Madrid-Girona. Det ska bli otroligt intressant att se vad uppstickarna Leverkusen och Girona kan göra i dessa matcher! Rent texturmässigt har kupongen en megafavorit i Liverpool, ett par semistora favoriter och sedan flera riktigt jämna och ovissa matcher. En kul mix där vi utmanas både på 1×2 och över/under. Nu kastar vi oss över veckans tre bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Girona orkade inte få hål på Sociedad i lördags så vi bommade spiken där. Denna vecka tar vi oss till England och roliga mötet Tottenham-Brighton. Ja, tonvikt på ”roliga” – för här talar allt för en målrik och underhållande historia. Spurs bara öser på och är involverade i den ena målfesten efter den andra. Brighton med De Zerbi använder sällan bromsen de heller. 4-2 till Brighton när de möttes senast, över 2,5 mål står i under 1,40. Vi tror att Tottenham kommer dra det längsta strået i denna sluggerfest, ska vi säga 3-1 som realistisk gissning och 5-4 som backdoor om det blir helvilt? 🙂

Bästa över/under på Big 9

Spanska underspelet satt fint för andra veckan på raken när Granada-Las Palmas stannade på 1-1 i lördags. Nu tar vi oss österut och till italienska huvudstaden. Roma mot Inter och ett Roma som andas viss optimism efter tränarbytet. Inter ser ostoppbara ut i toppen och deras bortaspel är sensationellt starkt denna säsong. Elva spelade matcher har gett 9-2-0 och sjuka målskillnaden 25-4! Roma har i sin tur bara släppt in nio mål på sina tolv hemmamatcher. Det andas målsnålt här och odds runt 1,70 ser aptitligt ut i vår värld. På Big 9 kanske ”undern” närmar sig 60 % men det sväljer vi!

Bästa skräll på Big 9

Vi försökte återigen fälla Milan i lördags men ånyo krånglade de till sig en seger via ett sent avgörande mot Frosinone. Denna gång ska vi försöka fälla vargarna från England! Wolves tar emot Brentford och även om det resultatmässigt ser fortsatt tufft ut för Brentford så ser vi ljuset i tunneln. Vettig insats mot ett magiskt bra Man City senast och skadeläget har ljusnat en del. Dessa lag har möts två gånger på sistone, i FA-cupen, och känner varandra väl. Två oavgjorda resultat där och frågan är om inte krysset lockar mest här? Tvåan kommer dock bli värdemässigt attraktiv och vi vill inte lämna den utanför! Kämpa Brentford!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford X2
team-skrallen
Spiken
  • Tottenham
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Roma-Inter
team-draget
Köp en andel!