Big 9 med storligorna i spel!

Publicerades den 1 september 2023

Stora förhoppningar och en lovande start förra veckan på jackpotrundan av Big 9. Men guldet blev till sand och vi var till slut inte nära att lyckas nå nian och de stora pengarna. Så är det med poolspel, stora förväntningar, spännande inledning men allt som oftast blir det tråkigt utfall. Men då och då smäller det till och det kommer det fortsätta att göra om vi envist fortsätter att bygga smarta system med förutsättningar att träffa stort men ändå med balanserat risktagande. Vår tid kommer!

Dragen i förra veckans inlägg var ingen succé, det ska vi ta revansch på nu och leverera tre riktiga godbitar. Häng med!

Veckans Big 9-kupong

Fem engelska PL-kamper även denna vecka, men nu kompletteras det med tre italienska Serie A-matcher samt spanska fighten Real Madrid-Getafe.

Man City, Chelsea och Real Madrid kommer bli det tre största favoriterna. Framförallt City ser svårrubbade ut men motståndarna Fulham klarade ju skrälla mot Arsenal som kraftig underdog, repris?Nja… Men det ska absolut gå att ringa en ett par fina skrällar på 1×2-spelen och sen ser även över/under minst lika intressant ut…

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Chelsea såg riktigt fina ut mot Luton senast (3-0). Sterling hade lekstuga och att nu få gå in framför hemmapubliken igen lockar säkert. Nottingham har gjort en vettig start med uddamålsförluster mot storlagen Arsenal & Man United. Dock lite svagt ändå att inte orka utnyttja 2-0-ledningen de fick till skänks senast mot Man United. Den förlusten sved nog…

De tidiga pengarna som omsatts på Big 9 verkar hellre vilja spika de andra storisarna på kupongen och Chelsea har inte blivit så kraftigt överstreckat. Därmed fint läge att ta en stabil spik på ett Chelsea som nog kan bli en outsider denna säsong. Nottingham ska inte räcka till här när Chelseas vassa offensiv trummar igång!

Bästa över/under på Big 9

Italienska möten mellan lag i mitten/undre skiktet av tabellen brukar andas målsnålt. Bologna-Cagliari är väl ett typexempel på en sådan match. Därför kanske det är en smula förvånande att vi utser veckans bästa över/under i denna match som ett överspel! Över 2,5 mål streckas beskedligt, 44 % i skrivande stund. Oddsmarkanden säger att det är ca 50/50 kring för över/under och därmed har vi ett visst positivt spelvärde där. Men det finns fler skäl till att kika på överspelet. Bologna ser spännande ut offensivt med bland annat vår egen Jesper Karlsson i laget. Cagliari är nykomling och kommer troligen få en tuff säsong i Serie A. Det går att spekulera i klasskillnad här. Eftersom ”ettan” också ser spelvärd ut till 55-60 % kan det vara mycket fint läge att spika av 1+över här då det är en kombination som korrelerar fint!

Bästa skräll på Big 9

Tottenham har inlett säsongen på ett strålande sätt och ser spännande ut! Känns som att de sällan kommer gå mållösa denna säsong, frågan är bara om de klarar hålla ihop det defensiva spelet med? Burnley har fått en jobbig start på PL-äventyret. Har visserligen bara spelat två matcher, båda mot tuffa motståndare. Inget lätt spelschema att nu då behöva tampas mot ännu ett storlag. Men vi tror att Burnley absolut kan störa Tottenham här. Hemmalaget har kapacitet och Spurs har en förmåga att vara ojämna och komma med plattmatcher då och då. Att Tottenham dessutom streckas orimligt högt gör skrälljobbet givetvis än finare. 1X till låg procent jobbas in!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Burnley 1X
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Bologna-Cagliari
team-draget
Köp en andel