Big 9 med svåra frågor – vi svarar!

Publicerades den 26 januari 2024

Fin runda i lördags, ca 90 % återbetalning tack vare jackpoten och det skrällde en del med. Vi var nära, nära på Miljongängets Stora Jackpot. Bommade bara värdespiken Leipzig som tappade sin ledning i andra halvlek… 82 000 kr på 9 rätt hade smakat mumma annars!

Denna vecka är det ingen jackpot men kupongen är småtrevlig och det finns ett gäng sköna drag att ringa in. Vi gnetar vidare och rutinerade som vi är vet vi att nästa vinst väntar runt hörnet bara vi fortsätter bygga bra system. Kriga på!

Kul att så många hittat in till vår nya ATG-butik! Vi ska göra allt vi kan för att stapla vinster på hög och vinna tillsammans med er!

Veckans Big 9-kupong

Denna vecka möts vi av en mix innehållande fyra FA-cupmatcher, två matcher från Serie A samt avslutande tre kamper från spanska La Liga. Några större favoriter som Everton, Juventus och Barcelona ska hanteras med varsam hand så att vi varken går i favoritfällan eller spelar svårare än potten kan belöna.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brentford vann snyggt som förra veckans bästa spik. Vi stannar i England och väljer att utse Everton som veckans bästa spik denna lördag. De tar emot Luton i FA-cupens fjärde omgång vilket innebär samma sak som åttondelsfinal. Båda lagen krånglade sig vidare efter omspel i förra rundan varav Evertons avancemang mot Crystal Palace givetvis slår högre än Lutons dito mot Bolton. Everton är starka i grunden även om det hackat lite i maskineriet på slutet, framförallt målskyttet har brusit. Här tror vi att det är perfekt läge för islossning mot ett Luton som visserligen gör det bra men som är sämre kapacitetsmässigt utan tvekan. Etta + över är ett fint drag!

Bästa över/under på Big 9

Snygg rek på under 2,5 mål mellan Norwich-WBA till låg procent förra veckan. Vi fortsätter på temat underspel den här helgen men väljer en betydligt fegare väg nu. I mötet Mallorca-Betis förväntas det bli målsnålt och vi är inne på samma spår. Mallorcas hemmaspel denna säsong är raden 2-7-1 och målskillnaden 9-8 på 10 matcher. Snålt minst sagt! Under 2,5 mål känns som en bomb och kan spikas upp till 70 % tycker vi…

Bästa skräll på Big 9

En läcker åttondel i FA-cupen är matchen mellan Fulham-Newcastle. Två lag med hög kapacitet och mycket individuell kompetens. Här målar svenska folket upp Newcastle som solklar favorit. Även om vi tycker att Newcastle ska vara berättigad favorit och kanske förtjäna ett favoritskap runt 45 % så är detta ”pris” på 55+ % alltför osmakligt. Vi tar 1x på det fina värdet, Newcastle har det ofta kämpigt på bortaplan och Fulham kommer bjuda upp till kamp!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Fulham 1X
team-skrallen
Spiken
  • Everton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Mallorca-Real Betis
team-draget
Köp en andel!