Big 9 – nu är det vår TUR

Publicerades den 5 april 2024

Galen dramatik förra helgen och verkligen hugg på jättepengar. Det enda som skiljde Miljongängets Stora Jackpot från sexsiffrig vinst (kanske ensam vinnare?) var Bayerns bortdömda mål i slutminuterna. Hårfin offside, annars hade ”övern” hittat in och vi fått 9 rätt där. 8 rätt betalade runt 15 000 kr men känns som en tråkig tröstpeng i sammanhanget… Även 8 rätt på Miljongängets Stabila (som även nosade på full pott under extraomgången på söndagen) och vi känner att det är vind i seglen med starka byggen mest hela tiden. Dags för nian och storvinst nu!

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League tar plats på lappen och sen har vi fina tyska toppfighten Dortmund-Stuttgart samt två avslutande italienska kamper. En riktigt tuff textur denna vecka, inte en storfavorit så långt ögat kan nå!  De få favoriter som ändå finns på lappen kommer bli rejält överstreckade och här gäller det att stålsätta sig och inte gardera för tuff och skapa alltför svåra radkomber. Bland över/under finns det nog smarta vägar för att hålla nere variansen trots allt!

Missa inte heller att det bjuds på en jättepott på travet igen – V75 med jackpot och vi har många kunniga travgubbar som kommer slåss om miljonerna. Hugg din andel här! 

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Okej…. hur tänker ni här svenska folket??! Fulham streckas i runt 30 % hemma mot Newcastle, vilken gåva! Enligt oss (och oddsmarknaden) ska Fulham var tydlig favorit mot ett rejält skadeskjutet och bortasvagt Newcastle. Visst, Fulham gjorde en plattmatch i veckan mot Nottingham men räkna med revanschsugna gubbar som kommer ställa många svåra frågor till Newcastles begränsade backlinje. Ettan spikas med glädje ända upp till 45 % och kan med fördel kombineras med över 2,5 mål för den som vill ha en spik rakt ut på matchen.

Bästa över/under på Big 9

Bournemouth och Luton bjöd på en galen målfest för bara några veckor sedan, Luton ledde med 3-0 men lyckades på något sätt släppa initiativet och förlora med 3-4. Det är svårt att se en tillknäppt tillställning här när lagen ska mötas igen. Visst, Luton försvarade sig bra mot både Spurs & Arsenal men det har nog tagit på krafterna med. Laget brukar alltid kunna peta in någon boll själva och allt talar väl egentligen för minst 3 mål här. En rimlig spik runt 70 % som vi mycket hellre spikar in jämfört med andra sjuttio-taggare på 1×2-spelet!

Bästa skräll på Big 9

Brentford gjorde jobbet fint som skrällen senast, 1-1 hemma mot Man United meg otrolig mersmak. Helt otroligt att de inte vann faktiskt, Toney själv kunde/borde gjort 2-3 baljor… Aston Villa är inte alls samma segermaskin nu som de var i höstas och de kommer nog få tufft att ta fjärdeplatsen i ligan. Brentford har faktiskt underliggande siffror som är i paritet med Aston Villa och vi ser en jämn match framför oss. Då är det trevligt att ettan streckas till skyarna och vi blir rejält belönade när/om denna skräll sitter!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford X2
team-skrallen
Spiken
  • Fulham
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Luton-Bournemouth
team-draget
Köp en andel!