Big 9 – veckans drag mot tusenlapparna!

Publicerades den 3 maj 2024

Nja, i lördags blev det aldrig spännande på Big 9. Att det skulle stanna på två mål i Man U-Burnley var en skräll som vi inte hade betalt för.  Men som tur är, det är snart en ny runda på ingång och nya chanser att bygga bra system och träffa den åtråvärda nian!

För två veckor sedan använde vi hårdrocksnävarna (halvgarderingen 1-2) som främsta vapen och även denna runda ser det absolut lämpligt ut. Faktum är att det varit en säsong (framförallt Premier League) där det görs otroligt mycket mål vilket i sin tur innebär färre oavgjorda matcher. Så här i slutet på säsongen där en poäng kan vara ”dött” för många lag blir det än mer tydligt att kryssen ofta är sämre tecken att betala för då streckprocenten inte verkar ha korrigerats ned så som den borde av svenska folket. Låt oss kolla på lappen!

Veckans Big 9-kupong

Tre matcher från Premier League (ATG väljer att vaska Man City-Wolves). Sedan följer två ialienare, tre spanjorer och till slut en svensk match (Sirius-Häcken). Rätt skön mix av matcher och bra att det finns några stycken lite större favoriter nu när det inte är jackpot. Samtidigt är en del lag ruskigt överstreckade och kan man knixa sig fram med att fånga skrällar där och samtidigt banka in trygga favoriter finns det förutsättningar till bra betalt!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Tuffa spiken Fulham tappade in 1-1 i 87:e minuten i lördags, synd på ett vasst drag annars! Denna vecka ställer vi fram bussen och parkerar en riktigt defensiv spik. Real Madrid spikas hemma mot Cadiz. Visst, vi vet att denna match kommer olämpligt för ”marängerna” då returmötet med Bayern väntar till veckan. Men denna info har hela svenska folket med och kanske lockar det fram någon extra gardering och håller procenten rimlig på ettan? För även om Real roterar så ska de avfärda Cadiz. Dock kan det vara klokt att betala för både över och under då en seger med 1-0 eller 2-0 inte känns alls orimlig…

Bästa över/under på Big 9

Jodå, visst blev det målrikt (2-2) i det tyska mötet som vi förutspådde förra veckan, klockrent drag! Men nu lyfter vi fram ett underspel som veckans bästa… Mallorca-Atletico i La Liga och Mallorcas hemmafacit är 5-7-4 samt målskillnaden 14-13 på sexton spelade matcher. Snålt! Atletico är mer offensiv i år men här tror vi att de kan vara nöjda med en poäng och cementera sin fjärdeplats i tabellen. Faktum är väl att hemmalaget också ”kan köpa” en pinne då det tar de till än säkrare mark i bottenstriden. Den djärve spikar X + under här! Dock är det samtidigt lockande att betala för ettan med, Mallorca vann med 1-0 både 2022 och 2023 vid motsvarande möte!

Bästa skräll på Big 9

Det finns några riktigt lockande skrälldrag på kupongen. 1X i match 7,8,9 ser ungefär lika fina ut då de tre tvåorna streckas till himlen utan vettig anledning. Vi utser Sirius 1X i match 9 hemma mot Häcken som det starkaste draget av de tre. Häcken har visserligen inlett säsongen relativt bra poängmässigt men långtifrån imponerat. Försvaret ser darrigt ut och det finns saker att jobba på om laget ska bli att räkna med i toppen denna säsong. Sirius inledde bra men fallit tillbaka en del i prestationerna. Hemmaplan nu och vi tror att de lyfter sig och gör detta till en jämn match där små marginaler kommer att avgöra. Guldläge att då få spela 1X till runt 45 % då de facto oddsmarknaden gör Sirius till knapp favorit!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Sirius 1X
team-skrallen
Spiken
  • Real Madrid
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Mallorca-Atletico
team-draget
Köp en andel!