Bomben med hockeyhetta!

Publicerades den 4 april 2024

Vi lyckades avsluta förra veckans ”Bomb-vecka” i stil då Miljongängets Big Bang smekte in 3 rätt och 176 000 kr på en tuff kupong! Ikväll får vi ny chans att jaga fina träffar på Hockeybomben. Den totala potten kommer vara lägre denna gång, men med 300 000 kr extrapengar och en för svenska folket anonym kupong finns det goda chanser till stort spelvärde och upp mot 90-100 % återbetalning kanske?!

 

Köp en BOMB-andel av Miljongänget!

Spelförslag

Matcherna hämtas från det hockeyallsvenska slutspelet samt AllEttan Playoff. Matcher som gäller mycket och motivationsfaktorn är högsta möjliga för samtliga lag och spelare här. Låt oss snickra ihop en grundram att utgå ifrån!

Djurgården-Mora 0,1,2,3 – 0,2,3,4
Hudiksvall-Halmstad 1,3,4,5 – 1,2,3
Väsby-Piteå 3,4,5,6 – 0,1,3

Djurgården tog hem första matchen mot Mora (3-2) men det går att diskutera hur rättvist det var. Mora såg på flera sätt vassare ut och chansen till revansch bör vara stor ikväll. Svenska folket kommer att strecka Djurgården som favorit och det kanske är motiverat att hålla DIF som knapp favve, men vi gillar skrällchansen och att strecka lågt på DIF och få med den fina fyran på Mora!

Hudiksvall är en av favoriterna i Allettans Playoff och visst bör det vara god segerchans mot Halmstad. I grunden två relativt tighta lag och vi gör inga större utsvävningar i denna match utan tar sikte på sannolika utfall här.

Väsby vann mot nyss nämnda Halmstad senast med 2-0 på bortaplan. Ett ovanligt low-scoring-resultat som man sällan ser i deras rad. Gör ofta 3+ mål framåt och släpper till en del bakåt med. Laget står i runt 1,70 och har goda segerchanser här mot Piteå, vi börjar strecka från 3 och målar hela vägen upp till rensar-sexan!

Reduceringar

Många av de 2304 rader vi har nu är väl offensiva. Potten kommer trots allt inte bli superstor ikväll och det är snarare viktigare att fokusera på att verkligen få 3 rätt och dela på extrapengarna i potten, till mer sansad risktagning. Vi kör tre reduceringar för att ta oss dit vi vill:

Grön färgreducering: Vi markerar fem fina tecken som rensar bra och som vi tror har större sannolikhet att gå in även vad streckprocenten skvallrar om. Vi ställer sedan kravet att minst en men max två ska/får gå in. Även om vi gillar dessa tecken är det samtliga rätt svåra och det är lagom balans att kräva minst en träff men sedan nöja sig med max två.

Röd färgreducering: Här markerar vi tre riktiga långskott och ställer kravet att max ett får gå in. Kul tecken att ha med på sitt system men knappast värt att betala för i komb på ett mindre system som detta.

Målreducering: Vi ställer in att det ska bli minst 9 mål men max 16 mål totalt i de tre matcherna. Många motståndare i potten spelar antingen eller – det vill säga antingen snåla låga resultat eller tvärtom galna, höga resultat. Det optimala för oss är om någon match blir toksnål och någon annan målrik, då slår vi ut många motståndare.

Spelförslaget i sin helhet, 871 rader – kolla här! 

Tyngdpunkten för systemet ligger på utdelningar runt 50 000 kr, men vi har även ett gäng rader som ska kunna vinna sexsiffrigt med. Gott så!

Låt det plinga rätt i livescoren ikväll – välkomna att spela med oss – hugg din favorit i DBS-butiken nu!

 

Köp en andel av Miljongänget!