Bombveckan dag 1!

Publicerades den 25 mars 2024

Riktigt kul att se hur Svenska Spel aktivt jobbar med att förgylla det annars sömniga landslagsuppehållet. För på hockeyfronten är det glödheta slutspels- och kvaltider. Då introduceras en nyhet som vi inte sett förut, en Bombvecka! Hockeybomben kryddas med extrapengar och rullpott enligt följande schema:

Måndag: 200 000 kr extra
Tisdag: 300 000 kr extra
Onsdag: 400 000 extra
Torsdag: Rullpott – hemlig summa ännu!

Underbart kul och som ni vet diggar vi i Miljongänget Bomben extra mycket. Det är en rolig spelform och den passar extremt bra för andelsspel då det är svårt att med små medel klara av den höga svårighetsgrad som det är med exakt resultattippande i tre hockeymatcher. Låt oss vinna tillsammans och göra Bombveckan till en rekordvecka! 🙂

Spelförslag till måndagens bomb

Att spela tillsammans i slagkraftiga andelsspel är en bra variant av att attackera hockeybomben. Ett annat sätt om man vill köra solo är att då jobba med reducerade system. Ett sätt att få med sig fler tecken på ”ramen” och sedan på smarta sätt trimma sitt system med hjälp av olika reduceringar. Låt oss bygga ett smart system! Vi börjar med ramen.

Rögle 0,1,2 – Färjestad 0,1,2,5

Luleå 0,1,3 – Växjö 1,2,3,4

AIK 1,2,3,4 – Mora 0,3,4,5

Ikväll är det ”bara” 200 000 kr extrapengar och omsättningen lär inte bli superhög, det är kanske strax under 1 mille totalt i potten. Vi behöver därmed vara lite mer defensiva än normalt, det är onödigt att spela de svåraste kombinationerna som inte potten räcker till för att belöna. Men vi har en spänstig ram här ovanför med ett antal rensartecken. Men med den defensiva approachen till kvällens pott gör att vi främst kommer reducera bort de allra svåraste utfallen.

Blå färgreducering: Vi markerar alla våra rensartecken (nollorna samt 5 på Färjestad & Mora). Sedan ställer vi ut kravet att exakt ett sådant tecken ska gå in. Vi sänker därmed svårighetsgraden radikalt men samtidigt kräver vi att ett skrälltecken dansar in. Det gör att de allra sämsta raderna som är mest spelade undviks och att vårt system främst tar sikte på utdelningar mellan 10 000 – 50 000 kr.

Målreducering: Vi sätter kravet att det max får bli 13 mål totalt ikväll. Svenska folket har en tendens att måla för mycket på höga resultat och då vill vi ta en annan väg mot pengarna. Mycket talar för att minst en match bli riktigt målsnål och då kommer detta villkor smita in utan större problem, förhoppningsvis!

Länk till systemet här, 2304 rader har blivit 464 rader! 

Varmt välkommen att spela och vinn med Miljongänget ikväll! 🙂

Köp en andel av Miljongänget!