Dag 2 Topptipsveckan

Publicerades den 7 november 2023

Vi saknade träffar på multikupongerna igår i ombudet. En del 1kr-system satte dock 8:an och fick över 5000kr betalt. Lilla systemet 4 hel – 2 halv – 2 spik briljerade bland annat.  I övrigt många sjuor. Surt sa räven!

Som vi skrev igår så bjuder Svenska spel på 250.000 kr extra på Topptipset hela denna vecka (mån-fre).

Om kupongen igår bestod av många jämna fighter så har vi på dagens lapp några fler större favoriter att hantera. Bland annat giganten Man City som tar emot Young Boys på hemmaplan. Kan det bli något annat än en stabil etta? Nä troligen inte.

I vår Facebookgrupp har vi en Topptips-tävling som är helt gratis att deltaga i. In och läs – och framförallt delta.

Vi bygger här ett spelförslag med hjälp av reduceringsverktyget Reducering – ett bra sätt att en omgång som denna kunna styra sina inlämnade rader.

Spikförslag

Manchester City är ett lag som vi tycker fungera som spik både om du ska bygga ett större enkelraderssytem eller system med förhöjd radinsats. Vinstchansen är så pass hög.

I övrigt gäller det att ta ställning gällande ditt val av uppbyggnad. Ska du spela med en större ram och hoppas att utdelningen tar fart, eller slimma ditt system och spela med förhöjd radinsats, exempelvis x5 eller 10.

I detta förslag gör vi det sistnämnda. Vi bygger ett spelförslag som spelas med förhöjd radinsats x 10.

Förutom City som spik använder vi oss även av Emil Forsbergs Leipzig. Bra vinstchans mot Crvena Zvezda trots bortaplan.

Garderingar/reduceringar

Vi har några större favoriter till på lappen, bland annat A Madrid hemma mot Celtic och Porto mot Antwerpen. Till detta läggs även Ipswich i Championship. Samtliga dessa tre lag garderas med en halvgardering. Kravet bli att minst 1, men max 2 får vinna. Tillsammans med våra två spikar kommer utdelningen – trots förhöjd till x10 – inte bli något att skriva hem till mamma om – vid utfallet att samtliga tre vinner.

Vi ger oss även höjd när två av lagen kan bränna i vårat krav.

I systemramen vaskar vi Lazio som har returmöte mot Feyenoord i gruppspelet. Naturligtvis skillnad att möta Lazio borta men vi tror att ett vasst kontringsspel kan passa holländarna fint mot ett Lazio som behöver gå framåt.

Ramen är på 144 rader och reduceras ned till 48 rader med hjälp av ytterligare 1 krav. Vi sätter ut kravet Exakt 1 ska vinna på två, av svenska folket, tänkbara spikar i mellanfacket: PSG och Bristol Rovers. På så sätt betalar vi bara för rader där ytterligare en favorit på kupongen sviker.

Systemet är på 48 rader och spelas med radinsats x 10 och kostar således 480 kr att lämna in.

Systemet i sin helhet