ET med Europaspel

Publicerades den 31 augusti 2023

En härlig fyradagars-streak inleds idag torsdag. Europatipset idag torsdag och imorgon Topptipset med 250.000kr extra. Helgen bjuder sedan som vanligt på 13-rättspoolerna och som grädde på moset har vi 13 miljoner i Jackpot på Stryktipset. Låt oss hoppas på många fina träffar, det känns som vi är en vinstrush på spåren.

Först ut är alltså Europatipset idag. Europamatcher för hela slanten där kupongen toppas av Häckens returmöte i Skottland mot Aberdeen. Hisingepojkarna tappade (lite onödigt) en 2-0 ledning på hemmaplan och den fina sits som såg ut att finnas inför besöket på brittiska öarna är borta. Visst, laget är knapp favorit, men det här blir en tuff drabbning.

Vi har några större favoriter på kupongen som sätter agendan på ditt bygge. Tre lag spelar med vinstchanser på 75% eller högre och där bakom har vi ytterligare två ytterligare 65-70% troliga vinnare. Eftersom det är Europatipset vi spelar, med en lite mindre pott, behöver vi hantera dessa lite annorlunda än om vi ex. spelat Stryktipset.

Våra andelsspel för kvällen finner ni som vanligt i vårt ombud hos Svenska Spel

Spikförslag

Vårt spelförslag här lutar sig mot fem spikar. Av nämnda tre större favs, spikas två och ett av de efterföljande två större favsen.

Fiorentina, Frankfurt och Olympiakos

Övriga två hämtar vi från mittenfacket där vinstchanserna ligger mellan 40-50%.

LASK Linz och Adana Demispor

Tillsammans får vi med dessa fem en bra mix där vi samtidigt ger utrymme för garderingar på två av de andra favoriterna.

Garderingar/reduceringar

Vi har trots allt många rader med favoritbetoning och behöver fälla några andra favoriter i facket 50-60%. Här finns det faktiskt en hel del att välja på kupongen. För att inte behöva ta ställning vilket av lagen vi ska fälla använder vi Reducering.se reduceringsverktyg. Ett perfekt verktyg då du vill slimma din kupong och inte betala för allt för kalla utfall.

Gult krav: Tre helgarderade matcher markerar vi favoriterna. Vi sätter kravet att minst 1 ska bränna, men också att minst 1 ska sitta. Att jobba bort alla tre blir för tufft, samtidigt som de dessutom inte är horribla streckmässigt.

Systemet är nu reducerat med 33% men har fortfarande en del rader vi kan tänka oss att kapa.

Rött krav: Fyra lag som vi tror kan vara spikalternativ för svenska folket markeras. Kravet, med tanke på våra andra spikar, blir att minst två ska fällas. Min 1, max 2 väljs ut som kravbild på dessa fyra lag.

Totalt är systemförslaget reducerat med 56% och nere på 576 rader.

Systemet i sin helhet