Europatips med CL i spetsen!

Publicerades den 10 april 2024

Onsdag och sedvanligt Europatips är på agendan. Detta avgörs under två dagar och vi har en trevlig mix att jobba med där Champions League givetvis är det stora dragplåstret. 3-4 stora favoriter att brottas med idag men faller någon så faller spelarkollektivet tungt. Motståndet idag kommer vara ytterst beskedligt och vi tror det kan vara en väldigt trevlig runda att få in 13 rätt på.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Som vi nämnde inledningsvis så finns det några väldigt hårt betrodda favoriter att ta hänsyn till. Dessa är givetvis nyckeln till hela omgången, extremt många motståndare kommer falla bort om någon eller ett par av dessa viker. Fyrlingen Ipswich, West Bromwich, Glasgow Rangers och Peterborough ska absolut inte spikas i kombination med varandra. Ska du spela privat och har det i åtanke så bör du avstå rundan helt och vänta på ett bättre läge. Tänk dock på att någon eller ett par av dessa är ganska fina att använda som spik för att inte spela allt för svåra kombinationer, potten kommer inte vara tillräckligt stor för att ge sig ut på galna äventyr. Lagom är alltid bäst.

Spika

Till att börja med så spikar vi av kupongens två största favoriter i form av West Bromwich och Glasgow Rangers. Tight och fegt ja visst men lugn, vi har gott och tid och fina spots att balansera upp detta med. Tre lite fräckare spikval i mellanfacket börjar denna balansering. Atletico Madrid, Fiorentina och Olympiakos är lagen vi fastnar på här. Ganska trevliga procent och ger oss möjlighet att gardera ett gäng kraftigt överstreckade lag strax under de fyra stora drakarna. De två sistnämnde spelar dessutom på torsdag så om allt går vägen kommer det finnas viss möjlighet till hedge vid eventuell klonk.

Halvgarderingar

Det vanligt spelet här vore kanske att redan nu börja vaska favoriter i ramen för att få upp golvet i bygget, vi skjuter på den uppgiften och låter reduceringsverktyget ta hand om hela den biten idag. Istället plockar vi bort tecken med relativt låg sannolikhet att gå in utan något nämnvärt spelvärde. Vi plockar bort Cardiff, Bristol City, Middlesbrough och Swansea. Tar vi nu en kik på odds och utdelningsprognoserna inne i verktyget så ser vi att höjden i bygget känns fint men att golvet, det vill säga våra sämsta rader är alldeles för dåliga. Dags att kapa bort skräpet!

Reducering

Vår första reducering är en no brainer. Röda utgångar placeras på Ipswich och Peterborough med kravet att max en får vinna. Som vi nämnde inledningsvis så får kupongens fyra största favoriter inte vinna om det ska bli någon utdelning att tala om. När vi då har spikat två av dessa så måste vi attackera de övriga två. Att betala för kombinationer där samtliga vinner är vi inte intresserade av.

Blå utgång placeras på PSG, Birmingham, Hull och Derby med kravet minst en, max två. Även detta för att säkerställa att golvet på bygget höjs utan att sväva iväg allt för mycket.

Färdigt spelförslag för 800 kronor (38% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar 

DBS Youtube-kanal (fet tävling vid 1k subs)

DBS Facebook-grupp (fina tävlingar och gratis oddsspel)

Lycka till!