Europatips och extrapengar på Hockeybomben!

Publicerades den 23 mars 2023

Löjligt läcker torsdag som väntar idag. Ett Europatips att attackera kombinerat med en Hockeybomb som är boostad med 300.000 kronor extra smakar otroligt fint. In i vårt ombud hos Svenska Spel och ta en kik om om någon av våra andelar faller dig i smaken.

Vi bygger ett spelförslag för vardera spelform idag och använder som vanligt verktyget inne hos reducering.se. Verktyget är gratis att använda, väldigt användarvänligt och tar ditt poolspelande till en ny nivå. Testa!

Hockeybomben

Frölunda (3,4,5,6) – Färjestad (1,2,3)

Vi har under säsongen lyft Frölundas förmåga att komma in på kassen och skapa farliga lägen, de tillhörde absoluta toppen av detta. Kikar vi då på dagens motståndare Färjestad så var de faktiskt ett lag som släppte till en hel del av just den varan. Detta i kombination med varandra gör att vi gärna börjar att måla en bit upp på Göteborgarna. Bristande effektivitet på hemmalaget gör dock att vi nöjer oss med max 6 mål.

Timrå (1,2,3,4) – Örebro (1,3)

Kan Timrå kriga sig tillbaka i denna matchserien? Länge såg det ut som att Örebro skulle rycka ifrån till 3-0 i matcher men Timrå med Dahlen i spetsen krigade sig tillbaka och lyckades till slut avgöra på övertid. 3-0 där så hade det nog varit över. Nu blir det istället en ytterst spännande match där svenska folket förhoppningsvis rycks med av den senast frejdiga tillställningen senast. Här tänker vi oss en ganska tight tillställning och väljer att stoppa på 4an för Timrå trots relativt stort favoritskap.

Brynäs (2,3,4,5) – Malmö (1,2,3)

Många hade nog räknat ut Brynäs efter Malmös 3-0 i matcher och en 4e match hemma i Skåne. Brynäs visade dock moral och lyckades snuva Malmö på semestern i övertid. Känslan är att detta ger rejält bränsle till Gävle-laget och en andra raka seger inkasseras nog ikväll. Vi har spelat Brynäs på oddset och viktar Hockeybomben mot samma scenario. Brynäs reducerar till 2-3 i matcher och blåser rejält liv i denna brasan!

Färdigt spelförslag för 842 kronor (27% reduceringsgrad)

Europatipset

EM-kval där Sverige tar emot Belgien bland annat, en match från Damallsvenskan och en från Segundan utgör dagens kupong på ET. Som vanligt när det vankas landslag så finns det ett gäng favoriter som sticker iväg streckmässigt. De har höga vinstchanser och även om procenten på många håll ser gräsliga ut så går det inte att gardera allt för friskt. Givetvis ska potentialen inte dödas i ramen med att spela kombinationer mot ett alldeles för svårt intervall är dumt i en förväntad liten pott.

Vi jobbar in en vettig mellanväg! 5 spikar ska plockas ut och här får vi svälja en del skit och lägga det direkt spelvärdet lite åt sidan. Slovakien, Frankrike, Österrike, Rosengård och Cartagena blir dagens singelstreck. Ett par större favoriter spikas vilket gör att vi behöver trycka foten på gasen en aning i våra halvgarderingar/reduceringar.

Till att börja med så utelämnar vi Bulgarien och Moldavien från ramen. Ruskigt fula tecken, högt streckade sett till sin relativt låga vinstchans. Här skapar vi potential utan att höja svårighetsgraden allt för mycket. Två halvor kvar att placera ut och de faller på hårdrocksnävar i Italien-England och Tjeckien-Polen. Två tecken med låg sannolikhet att gå in samtidigt som värdet inte är särskilt fint vilket alltid är vettiga tecken att plocka bort.

Färdigt spelförslag för 576 kronor (56% reduceringsgrad)

Andel till ovan nämnd ram går att köpa för 96 kronor HÄR

Stort lycka till gott folk!