Europatips torsdag 24e augusti

Publicerades den 24 augusti 2023

Denna torsdag vankas det Europatips. Europa League och UEFA Conference League för hela slanten. Ett svenskt inslag i form av Häcken hemma mot Aberdeen får vi nöja oss med. Kan dem skapa ett fint övertag här i första matchen? Vi hoppas och tror det och kommer vara ett av våra fem singelstreck idag.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Nu bygger vi!

Allt som oftast är strecken ruggigt snedvridna på Europatipset, idag är inget undantag. Potten och omsättningen kommer bli relativt låg och att betala för allt för svåra kombinationer gör sällan mödan värt. Allt som har en baksida har oftast en framsida dock. Även om omgången inte ser allt för läcker ut så finns det uppsidor. Motståndet är ytterst beskedligt och kombinationer som inte är allt för svåra kan sticka iväg mer än man tror. Detta för att många system som deltar idag helt enkelt är för svaga. Kan vi komma rätt på spikarna så finns det ett gäng högt streckade favoriter som inte har allt för stor vinstchans som vi kan gardera.

Spika

Häcken
Dinamo Zagreb
Fiorentina
Besiktas
Bodö/Glimt

Inget direkt spel-värde i form av understreckade val som görs här, det är dock helheten vi ska få ihop. Spikar, halvor, reduceringar i en stor härlig gryta. Vi gillar kombinationen ovan, lagom svårt om vi ser till en totaloddset på denna femling. Nu ska vi ”bara” få ihop resten.

Halvgarderingar

Olimpija Ljubljana-Qarabag 1x
Klaksvik-Sheriff Tiraspol 12
Osasuna-Club Brugge 12
Midtjylland-Legia Warszawa 12

Inte heller här drar vi till med några fräcka moves som för potentialen till skyarna. Vi behöver inte sväva ut speciellt mycket här. Vi vet att vi kan forma systemet med hjälp av verktyget senare och har via ovan stående val gett och möjlighet att gardera ett gäng favoriter som är alldeles för hårt streckade.

Reducering

Här vill vi trycka ihop vårt odds och totaloddsintervall en hel del (som vi får fram via verktyget), det spretar rejält. På ett enkelt och effektivt sätt görs detta. Vi kommer markera följande tre favoriter, Ajax, Royale Union och Fenerbahce med blå färg och ställa kravet minst en, max två.

Vi har fortfarande ett gäng skraprader som vi betalar för och vill gärna städa bort lite av dessa. Överstreckade lag som Slovan Bratislava och Osasuna markeras med röd färg och kravet ställs att max en får vinna.

Färdigt spelförslag för 720 kronor (44% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar för Europatipset

Nu kör vi!