Europatipset

Publicerades den 8 september 2022

Igår var det rullpott på Bomben och vi fick äntligen använda det nya reduceringsverktyget hos Reducering.se – underbart att få spela reducerat även där. Fyran på Napoli blev tuff men ett system i ombudet löste gåtan och fem personer fick dela på 37 000 kr – skoj! Precis som gårdagen är dagens utbud fint. Ett Europatips med cupmatcher från Europa League och Conference League blir den stora höjdpunkten!

Streckprocenten är traditionsenligt extrema på Europatipset, speciellt de tidiga pengarna. Favoriterna är kraftigt överstreckade och det är en lockande tanke att kliva flera. Men som vi nämnt så många gånger förr, man får inte spela för svårt Europatipset. 13-rättspotten dessa omgångar är runt 1,5 miljoner kronor. Att då spela för utfall som borde ge flera miljoner är helt enkelt en usel taktik

Ett tidigt spelförslag ska skapas. Vill man ta del av den matematiska ramen hittas systemet här för 96 kr per andel

Spelförslag Europatipset

Balans, spelvärde och en sista personlig touch för att hitta den berömda slalombacken blir en prioritet i systembygget. 

Spik som bidrar med balans Slovan Bratislava (78%) är en av de tre största favoriterna. Precis som övriga favoriter är de överstreckade men vi tycker de är något mer spelvärda än övriga tre. Att spika minst en stor favorit är nästan ett måste idag. 

Spelvärda spikar – Det är framförallt Djurgården (52%) och Omonia (42%) som de tidiga pengarna underskattar. Djurgården går som tåget och ska vara ganska klar favorit i detta bortamöte. Lag med liknande vinstchanser streckas i regel minst 10% högre på kupongen. 42% på Omonia är bra och vi har råd med en spik i detta fack med tanke på övriga val.

Skapa slalombacken – Lazio (66%) och Sturm Graz (46%) är i detta nu iskalla tecken. Men det är inte spelstopp nu, förmodligen har bara runt 20-25 % av de totala raderna lämnats in. Vi tror och hoppas att dessa tecken kommer att röra sig en bra bit söderut och får på så vis spikar som kommer trenda olika under dagen. Allt för att skapa oss unika radkombinationer som i slutändan ger bättre betalt än vad sannolikheten säger. 

Garderingar

När halvgarderingar ska ut har vi mycket utrymme att spela mot tidigt spelvärde. Molde  sticker ut som ett brutalt fult tecken och klivs helt hemma mot Gent. 73% på en hemmaseger är inget annat än ett stort skämt. Ferencvarosi (53%) behandlas på samma sätt, vi tycker det är ett fult tecken och kliver helt.

En effektiv hårdrocksnäve i Röda Stjärnan – Monaco och ett lyxkryss på Freiburg avslutar vår matematiska ram. Men vi är långt ifrån klara. Nu ska bygget vässas hos Reducering.se

Reduceringar

Tre stora favoriter och vi väljer att spela för att två av de ska vinna. En bra mellanväg där vi säkerhetsställer en skräll men samtidigt spelar mot rimliga oddsintervall. När Slovan Bratislava redan har spikats får vi koncentrera reduceringarna mot de två övriga. 

Gul – Exakt en av Manchester United och Freiburg ska vinna. Vi ser möjligheter till skrällchanser i båda matcher men framförallt i den förstnämnda. Real Sociedad har bättre chanser än vad Svenska folket tror.

Röd – För att städa bort kalla kombinationer ringas tre förväntade spikar in – max två av dessa får gå in.

Spelförslag för 624 kr (52% reducerat)

Balansen – ser bra ut. Oddsintervall från 73 000 – 660 000 känns perfekt för omgången.

Spelvärde – flera stora överstreckade lag väljs bort och överlag en tydlig riktning mot spelvärde.

Personlig touch – spiken på Sturm Graz är udda och kan komma att betala sig bra om den dyker i procent fram till spelstopp.

Formen senaste tiden har varit grym. Nu hoppas vi den håller i sig ikväll. Varmt välkomna in i ombudet

Skrällen
  • X2 Gent
team-skrallen
Spiken
  • Djurgården
team-spiken
Draget
  • Sturm Graz
team-draget
Köp en andel