Europatipset 24e maj

Publicerades den 24 maj 2023

Dags för nytt Europatips och dagens kupong sträcker sig över dagarna två. Nio matcher spelas idag och resterande fyra avgörs imorgon torsdag. Vi bjuds på en härlig mix från Europas alla hörn, Premier League, Coppa Italia, Allsvenskan, La Liga, samt ett par inslag från grekiska och turkiska cupen återfinns på kupongen. Precis som det ska vara!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Häng med!

Spikar

  1. Manchester City
  2. Inter
  3. Djurgården
  4. Villarreal

Här blandar vi spikar i olika odds-fack och får direkt en skön balans som start på bygget. Djurgården det lite fräckare valet och Villarreal det defensiva. Däremelllan har vi City, Inter och United. Potten idag kommer vara relativt liten så att spela allt för svåra kombinationer är inte rätt väg. Motståndet är visserligen vekt och ensam vinnare kanske kittlar för många men just ensam vinnare på Europatipset medför inte något extra värde likt det gör på Stryktipset. Spänn bågen men inte allt för mycket!

Halvgarderingar 

Det finns som vanligt ett gäng snuskigt överstreckade lag dessa ET-omgångar. Vi väljer att gardera ett par av dessa men gör en tydlig värdeskapande vask. AEK är väldigt överstreckad och rensar riktigt fint om de tappar poäng. Med resterande halvgarderingar så “skjuter vi på lidandet”. Tre halvor tas i torsdagens matcher, Hårdrocksnäve i Degerfors-Hammarby, x2 Valencia och x2 Bilbao. Omsättningen är låg så det gäller att hålla koll hur det rör sig fram mot spelstopp när fler system matas in i butikerna.

Reducering

Röda utgångar placeras på Betis, Sevilla och Fenerbache med kravet att minst en men max två får vinna. Detta skapar en bra balans mellan potential och svårighetsgrad.

Färdigt spelförslag för 864 kronor (864 kronor reduceringsgrad)

 

Skrällen
  • PAOK
team-skrallen
Spiken
  • Manchester United
team-spiken
Draget
  • Djurgårdens IF
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget