Europatipset 5e juni

Publicerades den 5 juni 2024

Ett fantastiskt fint Europatips väntar idag! Högt spelvärde, högprofilerade matcher som dessutom är tighta och ovissa genom hela kupongen. Visst kittlar Ytterhogdal mot Frösö enormt? Nej inte ett ord ovan var sant, den här rundan går sannerligen inte till historien. Vi har tidigare nämnt att man kan/bör avstå vissa rundor för att spara krut och ha möjlighet att spela större på de omgångar som har bättre förutsättningar. Idag kan faktiskt vara en bra dag att avstå.

Givetvis kan det vara kul med en liten lapp även en runda som denna men för den som ska spela idag så är det helt klart en mindre insats som gäller. För den som är optimist och vill se lite ljusglimtar med dagens runda så kan du trösta dig med att motståndet i poolen kommer vara uselt, det är stående rader och kioskgubbar som gnuggar idag. Relativt enkla kombinationer kan ge bättre betalt än vad de hade gjort en bra runda då majoriteten av motståndet idag kommer spela likadant. Känner du (precis som vi) att det är kul att spela och kan undvara en mindre slant så är det givetvis helt fine att vara med på dagens ET. Känner du däremot att du MÅSTE spela idag så vore det vettigt att surfa in på stodlinjen.se

Vi kör ett litet reducerat spelförslag via reducering.se som vanligt, häng med!

Spikar

Danmark
Norge
Jönköping
Cuiaba
Torslanda

Som helhet en fin kombination värdemässigt, Jönköping och Torslanda innehåller extremt fint värde i skrivande stund. Danmark och Cuiaba korrekt streckade och fungerar utmärkt som byggstenar i mellanfacket med neutralt spelvärde. Norge är hårt överstreckade men denna behövs för att hålla balansen på mattan. Dagens pott kommer inte vara särskilt stor så försök inte att plocka ner månen är det allmänna tipset. Omsättningen är och kommer förbli låg hela vägen in i mål så procenten på strecken kan ändras kraftigt.

Halvgarderingar

Brommapojkarna och Motala utelämnas direkt från ramen för att höja golvet, två överstreckade favoriter vi inte är intresserade av att betala för i nuläget. Som komplement till dessa så kör vi två klassiska hårdrocksnävar i Juventude-Goianiense och Mexiko-Uruguay. Inget monstervärde på kryssen och som vanligt relativt låg sannolikhet att gå in.

Reducering

Vi följer dagens tema, en mindre insats ska liras och därför vill vi reducera hårt!

Röda utgångar placeras på storfavoriterna Belgien och Ytterhogdal med exaktkravet att en ska vinna, balans och potential skapas här på ett effektivt sätt. Vi fortsätter sedan med blåa utgångar på Karlberg och Uruguay med kravet att minst en ska vinna, korrekt streckade tecken och målet här är egentligen att få ner insatsen på bygget utan att för den delen tumma på spelvärdet. Sist ut blir jakten på värdet, gröna utgångar placeras på Goianiense, Örebro, Kumla och Östersund med kravet att minst två ska vinna.

Om ni kollar på odds och utdelningsprognoserna så ser ni att vi spelar extremt simpelt idag svårighetsmässigt (oddsprognosen) medans vår utdelningsprognos ser ytterst fin ut.

Färdigt spelförslag för 240 kronor (81% reduceringsgrad)

Vill du haka på en andel av oss i Miljongänget idag så finner du som vanligt våra andelar inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Lycka till!