Europatipset jackpot 4.5 miljoner

Publicerades den 12 november 2023

Gårdagens Stryktips levererade ett par träffar även om utdelningen inte var något att skriva hem till mamma om, den var dock inte något att spotta på heller. Mellan 50-75.000 per system landades inne i vårt ombud. Veckan ska nu tas i mål och det gör vi på bästa sätt. 4.5 miljoner jackpot på Europatipset och toppfotboll runtom Europa väntar, Premier League, Serie A, La Liga och Bundesliga bland annat. Avgörande guldmatchen mellan Malmö och Elfsborg finns givetvis med på kupongen, vilket otroligt spännande match där skåningarna måste ta samtliga poäng för att plocka hem allt.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

En liten krockkudde i form av jackpot på 4.5 miljoner är installerad vilket gör att det går att komma undan med ett defensivare bygge. Några överstreckade favoriter är aningen enklare att tugga i sig idag kontra en vanlig runda utan jackpot. Extrapengarna ligger enbart i 13-rättspotten och det är dit vi behöver ta oss.

Vi kan givetvis inte slappa till oss helt och vikta mot favoriter rakt ut, då räcker inte ens jackpotpengarna till att ge skäligt betalt. Tre tunga pjäser oddsmässigt spikas av, Liverpool, Göteborg och Atletico Madrid. Samtliga är hårt streckade men med tanke på kupongens struktur så får vi denna möjligheten. Ett par andra lag streckas ungefär lika hårt där vi garderar, även om spelförslaget är relativt litet så får vi inte lägga oss platt.

Som komplement till våra tre ankare så varvar vi in Malmö FF och Brommapojkarna i spik-kombinationen. Bågen spänns en aning men känslan är att svenska folket kommer få ganska svårt att bestämma vilken fot de ska stå på i dessa matcher. Fint läge att kunna spara in tecken där andra strösslar för att senare få ett fint övertag. Malmö kommer in med ett fint mentalt övertag efter Ellos choke senast, nu även på gräs. Blir ingen lätt historia för boråsarna. Brommapojkarna kan tyckas lite fräckare, speciellt för tabelltittare. Motivation slår klass brukar man säga, oddsen har succesivt spelats ner på BP och vi känner oss trygga med ettan här. Häcken bör vara ganska utcheckade medans Brommapojkarna slåss med näbbar och klor för nytt kontrakt.

Halvgarderingar

Tecken med relativt låg sannolikhet att gå in samtidigt som spelvärdet inte är särskilt stort är alltid en safe haven när det kommer till poolspel. Det genomsyrar dagens val på våra halvor.

West Ham-Nottingham 1 x
Lazio-Roma x 2
Udinese-Atalanta 1 2
Sevilla-Real Betis 1 2

Här varken skapar eller stryper vi potential i bygget, vi försöker helt enkelt bara ta oss vidare. Reduceringsverktyget kommer ta oss till önskat resultat i odds och utdelningsintervall.

Reducering

Nu tar vi bygget i mål!

Aston Villa och Feyenoord markeras med blåa utgångar och kravet ställs på minst en, max en. Ett krav på exakt en med andra ord. Kikar vi på odds och utdelningsintervall så har staplarna trycks ihop.

Röda utgångar placeras på överstreckade favoriter som Manchester City, Sevilla och Eintracht Frankfurt med kravet max en. Detta för att höja golvet på vårt bygge.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (70% reduceringsgrad)