Europatipset, jackpot och underbara kamper!

Publicerades den 17 december 2023

Stryktipset var spännande igår, det hände mycket de sista skälvande minuterna i matcherna. Givetvis var Crystal Palaces upphämtning den stora snackisen men även sen kvittering av Hudds (90+7) och vändning av Sheffield W (90+4) ritade om kupongen rejält. Vidgar vi perspektivet ytterligare var det dock de hemska scenerna från Bournemouth som berörde mest, hoppas att Tom Lockyer återhämtar sig och tillfrisknar utan några framtida men! Oavsett hur matchen lottas/spelas når vi tyvärr inte 13 rätt på Stryktipset utan får nöja oss med ett antal tolvor. Nya tag idag!

För idag har vi 4 miljoner jackpot att se fram mot på Europatipset! Kupongen är otrolig, vilka enorma matcher det är denna söndag! Eller vad sägs om exempelvis Liverpool-Man United, Lazio-Inter, Real Madrid-Villarreal, Lille-PSG och Bayern-Stuttgart? Bara att njuta av underhållningen och sen krydda med Europatips och 13-jakt på det! Det finns några favoriter på lappen, det gör det. Men kan City vika ner sig med 2-0-ledning så kan det givetvis skrälla även idag. Nu kör vi igång dagens tidiga spelförslag!

Spelförslag

Dagens spelförslag kommer lägga extra fokus på jackpotpengarna. Vad menar ni kanske du tänker? Jo, det är viktigt att tänka på att alla adderade pengar finns i 13-rättspotten, inte i 12-, 11-, eller 10-rättspotterna! Därför kan det vid jackpotrundor vara läge att bli mer defensiv, spela enklare för att verkligen öka chanserna att nå 13 rätt och vara med och dela på den stora godispåsen!

Dags att bygga ramen (i vanlig ordning 4 hel, 4 halv och 5 spik) och därefter skruvar vi lite mer på systemet med hjälp av suveräna redskapet reducering.se!

Spikar

Vi bankar in Liverpool, Udinese, PSG, Bayern & Antwerpen. Pool och Bayern stora favoriter som vi gärna håller i handen kring nuvarande streckprocent. Udinese det tuffaste valet men ändå klar favorit i sin match mot ojämna Sassarna. PSG & Antwerpen kloka val i facket 50-60 %.

Garderingar

Vi gör en värdeskapande vask på ramen, högtflygande Aston Villa ratas helt här. Streckas på tok för högt, laget är beskedligt på bortaplan och har dessutom ett par kännbara avbräck idag. Brentford alltid tuffa att bryta ner och vi tror på jämn match här. I övrigt tar vi par halvor där favoriten i respektive match kompletteras med det mest attraktiva tecknet. Helgarderingarna, där är tre av fyra på skrälljakt – Wolves, Brighton och Lazio får gärna överraska idag!

Reduceringar:

Systemet är aningen baktungt och vi vill skapa lite mer spets även om vi inte vill lämna grundtanken om defensivt spel.

Blå färgreducering: Fyra favoriter markeras och kravet sätts till att exakt två ska vinna, det vill säga minst 2, max 2. Ett villkor som kapar mååånga rader och som ger systemet en mycket trevlig balans i våra ögon.

Faktum är att vi nöjer oss där, det hade gått att trimma lite till, kanske viktat ifrån småfula tecken som West Ham och Inter, men vi står över denna gång och betalar för dessa 50-talet rader som låter de båda vinna (om så skulle ske).

Systemet är klart! 486 fina jackpotrader – rygga via röda ”lämna in-knappen” nere till höger efter du klickat på denna länk!

Miljongänget har spelat in över miljonen på Europatipset på sistone, mest lyckosamma har U-systemen i butiken varit. Vilket av systemen i butiken ryggar du idag?

Ha en härlig söndag, mot 13 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Udinese
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!