Europatipset lördag!

Publicerades den 27 maj 2023

Lördagens Europatips ska lösas, det känns lite konstigt att skriva men så är det. Stryktipset och Europatipset byter dag när Premier League ska avgöras. Trevlig jackpot imorgon att se fram emot dessutom men nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Europatipset ska förhoppningsvis leverera innan det, riktigt härlig fotboll att se fram emot idag.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda). Spelar du poolspel så är detta ett måste att i alla fall ha testat på några gånger. Once you go reduceringsverktyg you never go back, som man brukar säga.

Nu bygger vi!

Spika

Inter
Fiorentina
Bayer Leverkusen
Bayern Munchen
Dortmund

Två stora giganter i form av Dortmund och Bayern spikas i kombination med tre lag i mittenfacket. Potten kommer inte vara allt för stor idag så att betala för kupongens sjukaste utfall löper stor risk att bli underbetalda sett till svårighetsgrad. Viktigt att kunna skilja på detta, hög utdelning är inte alltid synonymt med bra utdelning. Ovan två nämnde drakar sticker ut streckmässigt ihop med Lille. Vi behöver åtminstone jaga en av dessa, vi kommer gardera sistnämnda och med hjälp av verktyget vikta våra rader rejält mot högersidan för att balansera upp spikarna i Dortmund/Bayern.

Vår förhoppning är att Inter, Kusen och Fio kommer landa in på ganska vettiga procent när vi närmar oss spelstopp då det finns ett gäng andra favoriter som kommer vara med och tävla om svenska folkets uppmärksamhet. Tre i mittenfacket och två tunga ankare känns som en bra inledning på bygget!

Halvgarderingar

Dortmund och Bayern sänker taket för utdelningen så klart, vi får därför kompensera med ett fint golv. Vi börjar här i halvgarderingarna och fortsätter sedan hela vägen in i mål. Överstreckade och bräckliga favoriter som Real Madrid, Rennes och Brommapojkarna plockas bort från ramen. Vi fortsätter sedan med vaskning av Luton i en brutalt häftig match mot Coventry. En plats i Premier League står på spel och i skrivande stund är Luton smått överstreckade och känslan är att denna kan komma att stiga hela vägen fram till klockan 15. Hattarna (Luton) är på väg att göra något sensationellt med en ytterst liten budget och en solskenshistoria likt denna gillar säkerligen svenska folket och streckar nog mer med hjärtat än hjärnan. Vi är mer syniska än så och ser istället ett fint läge att plocka bort ett tecken som har relativt liten sannolikhet att gå in samtidigt som procenten sticker iväg.

Reducering

Röda utgångar placeras på Lille och Örgryte med kravet att max en får vinna. Nu börjar vi attacken på Lille! Ska vi betala för trippeln Dortmund, Bayern och Lille så behöver det hända fina saker på kupongen i övrigt. Det räcker antagligen inte till någon jättefin utdelning men vi vill i alla fall kapa bort det värsta raderna.

Gröna utgångar placeras på x2 Nantes, Monaco, Sirius och 1x Trelleborg med kravet att minst två ska sitta. Vi betalar således bara 17% på Lille om vi kikar teckenfördelningen. Den fräcke (och smarte?) viktar ännu mer mot x2 Nantes om spikarna Dort/Bayern väljs. Vi nöjer oss dock med detta idag.

Färdigt spelförslag för 960 kronor (26% reduceringsgrad)

Vill du nypa dig en andel från oss i Miljongänget så hittar du vårt utbud HÄR.

Stort lycka till!